Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Ostalo je samo pet kandidata u 'Hell's Kitchenu': Koga vidite u finalu?

U 'Hell's Kitchenu' ostalo je samo petero kandidata - Lucija, Vehid, Viktor, Mauro i Anel koji je nominiran

RTL.hr
09.06.2024 16:00

Ostalo je samo pet kandidata 'Hell's Kitchena' i finale je sve bliže. Lucija, Mauro, Viktor, Vehid i Anel, koji je nominiran, bore se kako bi ostali do kraja showa. 

 "Onog trenutka kad je narudžba pročitana, počinje se raditi. Svaku minutu koju izgubiš, gost je ljut. Ja sam ljut", rekao je glavni chef Tom Gretić Anelu prije nego mu je dodijelio crnu pregaču. 

Anel je objasnio da je kriv manjak koncentracije i loša komunikacija. "Znao sam da ću je dobiti. Eto, kako je, tako je",  komentirao je. "Od pripreme sam znao da će biti nominiran. Preležeran je bio u pripremi. Skroz opravdano", komentirao je Viktor. 

Hell's Kitchen Hrvatska
Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

U kući je 'Hell's Kitchena' i sve napetije kako je finale sve bliže.  Anel je rekao svima da bi bilo dobro da popričaju o nekim stvarima, a ne da se govori iza leđa.  "I mislim da bi bilo najbolje da vi dvoje porazgovarate o nekim stvarima", poručio je Luciji i Vehidu. 

"Povlači se moje i Vehino ime. Čemu to? Tko si ti da uopće spominješ moj odnos s bilo kime u kući?", pitala se Lucija. Anel je istaknuo da bi mu bilo drago da Lucija razgovara s Vehidom. "Tko si ti da meni govoriš o odnosima s bilo kime u kući?", istaknula je Lucija.

"Neka ti bude ovo zadnji put da si mene spomenuo", odgovorio je Vehid oštro Anelu. Dodao je da će njih dvojica pričati o tome. 

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas koga vidite u finalu 'Hell's Kitchen Hrvatska'?

Anketa

Koga vidite u finalu 'Hell's Kitchena'?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':