Hell's Kitchen Hrvatska

ANKETA Tko se do sada pokazao kao bolji vođa tima - Lucija ili Dominik?

Dominik i Lucija odradili su nekoliko zadataka u 'Hell's Kitchenu' u pozicijama vođa

RTL.hr
20.04.2024 13:00

Iza Lucije i Dominika sad je već nekoliko zadataka koje su odradili kao vođe timova. U plavom timu je u prošlotjednom zadataku servisa došlo do izbacivanja nekoliko kandidata iz kuhinje, a 'Hell's Kitchen' je napustio Marko što je pogodilo Luciju. 

"Znam da mu se više nije ni dalo, ali glupo je. Nisam mislila da ću zaplakati. On je baš bio dobar duh cijele kuće", rekla je. 

Ona se već kod samog preuzimanja pozicije vođe požalila da joj je to stres, no dobila je pohvale na svoj račun. Chiara je oduševljeno komentirala promjenu i rekla da Lucija ima organizaciju u malom prstu. 

Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Dominiku nije bilo baš lako preuzimanje uloge vođe nakon Vehida koji je dugo držao tu poziciju. Priznao je da se ne osjeća dobro zbog svega.  "Iskreno, ne dobivam podršku tima kao vođa onakvu kakvu je dobivao Vehid. Pričao sam s njima i dobro, ok, ne možete se naviknuti. Ja ću rado podnijeti ostavku ako me neće netko prihvatiti, neću se ni ja gurati, to je to", rekao je. 

Bio je nezadovoljan i kod zadatka repliciranja jela  chefa Vanje Puškara.  "Vehid je krenuo pričati, a zna da je to moja zadaća. To je nepoštivanje. Ja sam poštovao druge kada su bili na vlasti, a sada mene ne poštuju", rekao je Dominik. 

"Vehid je davao prijedloge, Dominik se nije bunio jer smo se već dogovorili da smo svi tu da mu pomognemo", naglasio je Roko Ć. Vehid se Dominiku kasnije ispričao jer ga je zbog toga opomenuo i chef Tom Gretić. No istaknuo je da se Dominik mora malo više izložiti i potruditi.

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas tko se bolji pokazao kao vođa - Lucija ili Dominik?

Anketa

Tko se pokazao kao bolji vođa - Lucija ili Dominik?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':