Hell's Kitchen Hrvatska

Apetiti za pobjedu rastu, a klanovi nikad jači: 'Mislili su da spavam... Kovali su planove kako nas uništiti'

Lucija i Anel komentirali su situaciju među kandidatima, a ona mu je otkrila što je načula

RTL.hr
05.06.2024 13:50

Nakon još jedne neuspješne večere na kojoj je Domagoj bio u ulozi chefa kuhinje, a zatim je zbog svojih pogrešaka i nominiran, to će iduće jutro biti glavna tema razgovora u kući. 

Do jučer ljuti neprijatelji, Anel i Lucija, osamit će se u dvorištu kako bi komentirali situaciju među kandidatima, a ona će mu priznati što je sinoć načula.

Dečki su mislili da spavam... Kovali su planove kako nas uništiti, kako nas sve izbaciti da njih dvojica ostanu skupa. Oni su neki pakt napravili, ne znam točno kad, ali to traje neko vrijeme", pričala je.

Lucija i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Sve lađe su mi potonule kad sam čuo neke stvari... Ja Luciji vjerujem jer nema što lagati u vezi toga", poručit će Anel.

U isto vrijeme, dio kandidata u kući će komentirati tko su najslabije karike.

A iako su dosadašnji izazovi u kuhinji obično zahtijevali dobar timski rad i slogu, kandidate danas očekuju međusobni dvoboji pa će se rivalstvo itekako prenijeti i u kuhinju.

Ljudi, borite se za finale koje je vrlo uskoro... Danas se borite za najvredniju nagradu, a to je imunitet, što znači da ste automatski u top 5", poručit će im chef.

Kandidati, Hell's Kitchen Hrvatska
Kandidati, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Nakon prve igre brzine i vještine troje najboljih kandidata dobit će značajnu prednost u glavnom izazovu jer će moći birati svog protivnika i glavnu namirnicu. 

Svoje kreacije na tanjuru servirat će chefu Gretiću te sous chefovima Ivanu i Ivani koji će ih ocjenjivati.

Danas ful gas i ful fokus da mu pokažem da nije broj jedan kao što misli", poručit će jedan od natjecatelja kad dozna protiv koga se nadmeće.

Tko će se dokazati, tko izgorjeti od želje, i tko će na kraju dana postati prvi kandidat u top 5 'Hell's Kitchena', pokazat će epizoda od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':