Hell's Kitchen Hrvatska

Biste li ih probali? Viktor pripremio bezglutenske palačinke sa špinatom: 'To je moja velika prednost'

Kandidat 'Hell's Kitchena' Viktor pripremio je bezglutenske palačinke. U nastavku pogledajte treću epizodu serijala 'Plačinkoff', a u svakoj epizodi drugi kandidat radi palačinke te će žiri sastavljen od Milene, Domagoja i Maura na kraju odlučiti čije su najbolje

RTL.hr
13.04.2024 14:00

Nakon Chiare i Lucije u pripremi palačinki okušao se Viktor, kandidat plavog tima 'Hell's Kitchena'. Pozdravio je žiri i otkrio da će pripremiti bezglutenske palačinke te je istaknuo da je to njegova velika prednost.

"Trebam pobijediti u natjecanju", istaknuo je samouvjereno. Odlučio je koristiti heljdino brašno i pripremiti palačinke prema francuskom receptu. "U ovu smjesu sam razmutio dva jaja, heljdino brašno, malo mlijeka, malo kisele vode, soli naravno jer su slane palačinke i mali trik, dodavat ćemo malo crnog maslaca da nam da tu lijepu orašastu notu", ispričao je Viktor. 

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Mauro je komentirao da ima malo problema s pjenjačom. Viktor je odlučio peći palačinke na maslacu. "Maslac je život", naglasio je. 

Milena je došla izbliza promotriti kako Viktor priprema palačinke, a kometirala je kako mu sve ispada. Domagoj je upozorio kako su ostale još četiri minute do kraja. 

Viktor je napunio palačinku špinatom, a na nju je stavio jaje na oko. "Zdrava palačinka, sviđa mi se. Nema glutena. Lako probaljivo. Jaje malo ostalo sirovo. Špinat da je ostao malo hrskaviji", komentirao je Domagoj.

Koje ocjene je dobio Viktor, pogledajte u videu. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':