Hell's Kitchen Hrvatska

Chiara naljutila Gretića, a onda izgubila bod od Tee: 'Malo je bezveze natjecati se protiv ničega'

Chiara je dirala svoj tanjur nakon što je bio na pultu, a onda je stigla na kušanje pred Toma Gretića zajedno s Teom, no bez jela

RTL.hr
22.02.2024 22:10

Chiara je dirnula svoj tanjur na pultu nakon što je odbrojeno vrijeme i Tom Gretić je netom prije rekao natjecateljima da sve mora biti servirano na vrijeme. "Pardon", rekla je Chiara. Gretić ju je pitao je li čula posljednju rečenicu i istaknuo da nakon što je on završio, dirala je po tanjuru. 

Chiara, Hell's Kitchen Hrvatska
Chiara, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Ne znam uopće što mi je bilo u glavi", rekla je Chiara. Gretić joj je naredio da makne tanjur s pulta. "Stani otraga. Chiara, tvoj se tanjur računa s nulom. Neću ga ni probati. Jasno?", rekao joj je. "Da, chefe", odgovorila je Chiara. 

Priznala je da joj je muka i ispričala se svom timu. "Nema veze", rekli su joj. 

Gretić je na kušanje jela prvo pozvao Teu i kažnjenu Chiaru. "Razočarana sam što nije pozvao Dominika umjesto Chiare koja nije ni imala tanjur sa sobom. Malo je bezveze natjecati se protiv ničega", istaknula je Tea. 

Tea i Chiara, Hell's Kitchen Hrvatska
Tea i Chiara, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je pitao Chiaru gdje je njezin tanjur i je li bilo toliko važno to s tanjura. Nije znala objasniti zašto je to učinila i rekla je da nije bilo važno. Ispričala se još jednom. 

Gretić je pohvalio Teino jelo. "Jako lijepo izgleda. Konačno", komentirao je. Zanimala ga je ideja s kestenom, a priznao je da je bio jako zabrinut zbog toga. "Ali funkcionira. Lijepa ljutina, kiselost. Super", rekao je Gretić. 

Nakon toga je ipak odlučio probati Chiarino jelo. "Baš sjajno. A bod ide Tei", rekao je Gretić. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':