Hell's Kitchen Hrvatska

Crveni oduševljeni nagradom za pobjedu, a Lucija im poručila: 'Ne bi trebali biti toliko zadovoljni'

Plavi su kao kaznu dobili odrađivanje pripreme za sutrašnju večeru za oba tima, a crveni su nagrađeni s nekoliko sati gledanja platforme Voyo.

RTL.hr
29.02.2024 22:45

Plavi tim je izgubio u zadatku i kao kaznu dobio odrađivanje pripreme za sutrašnju večeru. "Za oba tima, ne samo za sebe", rekao im je Tom Gretić. 

Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Crveni tim je kao nagradu dobio gledanje televizije, odnosno nekoliko sati uz platformu Voyo. "Hvala, chefe", rekli su nasmiješeni kandidati crvenog tima. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Lucija je komentirala da je crveni tim pobijedio, no da ne bi trebali biti toliko zadovoljni. "Naša dva jela koja nismo imali donijeli su im bodove i na kraju su imali jedno jelo koje je ocijenjeno od njih sedam tako da ne znam koliko im je to velika pobjeda", istaknula je. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Crveni tim nije skrivao koliko su sretni. "Pobjeda utječe na nas tako da smo sve bliži jedni drugima. Imamo osjećaj kao da jedni druge znamo nekoliko godina", rekao je Vehid. 

Roko Ć. je unatoč tome što je nominiran, bio oduševljen pobjedom. "Prekrasno iskustvo. Lijepo smo se opustili. Gledamo Voyo", komentirao je on. 

"U crvenom timu je lijepo, opušteno, zabavno. Nitko nikog ne osuđuje. Nitko za ništa nije kriv. Zamisli", rekla je Marjana. 

Vehid i Roko Ć., Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid i Roko Ć., Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Dok se crveni tim odlično zabavljao, plavi su odrađivali pripremu. Lucija i Mauro nisu bili zadovoljni Josipovim ponašanjem - neurednošću u kuhinji i problemima s pripremom. "Josipe, čuješ li ti ikoga?", pitala je Lucija. 

"Kako je lijepo kada znate da vam netko radi", istaknuo je Roko Ć. dok je uživao u gledanju platforme Voyo. "Samo da oni to odrade dobro", komentirala je Chiara. "Ma hoće", rekao je Roko K. "Blago tebi ako ne sumnjaš", istaknuo je Vehid. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':