"Oduvijek mi je bila želja otvoriti svoj restoran u kojem ću se najviše moći izraziti kao kuhar i ukazala mi se prilika prošle godine za jedan prostor u samom centru Zadra tako da sam to odmah prihvatio. Doduše, prostor je trebao potpuni make over, ali srećom nisam sam u tome", rekao je Domagoj Čirjak.
On je bio jedan od 18-ero kandidata prošlogodišnjeg RTL-ova showa 'Hell's Kitchen', a nakon ogromnog iskustva koje je tamo dobio, odlučio je otvoriti svoj restoran. Otvorenje je bilo ovih dana, a Domagoj je presretan što si je ispunio još jedan životni san.

"Uz mene su tu moji dugogodišnjii prijatelji i poslovni partneri Toni Vrkić i Toni Brižić koji su profesionalni konobari i barmeni. Krenuli smo odmah u taj podhvat tako da sve bude spremno za 2025. sezonu i evo napokon smo spremni. Restoran se zove 'Cultro soul food", rekao je.

Otkrio je i što mu je bila inspiracija za bogat jelovnik.

"Ideja jelovnika mi je bila kombinacija dalmatinskih jela s malim twistom, soul food varijante koje mogu zadovoljiti bilo koju publiku - jela s ribom, mesom, vegeterijanske varijante od hladnog predjela do glavnog jela, doručak te maštoviti dnevni deserti i naravno sve to prati bogata vinska karta ponajviše lokalnih vinarija", zaključio je i pozvao sve, koji se nađu u Zadru, dođu uživati u njegov restoran.
