Hell's Kitchen Hrvatska

Domagoj je glavna tema u kući 'Hell's Kitchena': 'Mi smo svi planeti koji se vrte oko njega'

Kandidati i dalje komentiraju Domagojev neuspjeh kao zamjenika šefa kuhinje

RTL.hr
05.06.2024 21:35

Kandidati su i dan nakon neuspješnog servisa komentirali Domagoja koji se nije snašao u ulozi zamjenika šefa kuhinje. Vehid je rekao Viktoru da se trudio, ali da je očito na njega djelovao strah. 

"Znam da može puno bolje i da svoju kuhinju vodi sto puta bolje, ali eto, što se jučer dogodilo, ne znam", istaknuo je Vehid za Domagoja. "U prošlom servisu Domagoj je bio izgubljen, pod stresom i nije imao ni dosta autoriteta ni snalažljivosti", komentirao je Viktor. 

Domagoj, Hell's Kitchen Hrvatska
Domagoj, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Anel je rekao Luciji da Domagoj nikad ne preuzme krivnju na sebe. "Takve stvari nam u timu ne trebaju", istaknuo je. Lucija je komentirala da je Domagoj nominiran jer ne vidi dalje od sebe. "Domagoj je sunce, a mi smo svi planeti koji se vrte oko njega. Tako on sebe vidi", rekla je. 

Lucija i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Mauro je razgovarao s Domagojem i poručio mu da nije imao žestinu dok je bio zamjenik šefa kuhinje. "Razumijem da se svi mi poznajemo i da je tebi to glupo raditi, ali jednostavno takav je zadatak. Neće tebi nitko uzeti za zlo ako ti vičeš. Nitko neće zamjeriti jer je to takva pozicija", rekao mu je. 

Domagoj je rekao Mauru da nisu svi takvi. "Lako je komentirati nekog drugog kad je u toj poziciji pa pametovati prije nego što oni sami budu u tim pozicijama", istaknuo je. 

Vehid je komentirao s Viktorom da Domagoj ima više ideja nego Mauro i da je više kreativan. "Luce i Anel mi nisu toliko kreativni. Ona nije za fine dining, to je i ona više puta sama rekla", rekao je. 

Viktor i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Pitao je Viktora tko je po njemu najslabija karika. "Mislim, Anel", odgovorio je. "Ti, ja i Domagoj puno više živimo ovaj posao i puno više smo zaljubljeni u ovaj posao i puno više se trudimo. To je neko moje mišljenje", zaključio je Vehid. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':