Hell's Kitchen Hrvatska

Dominik će velikom pogreškom ugroziti servis, a chef ga smijeniti s mjesta vođe usred kuhinje: Spreman sam ići doma!"

Kandidate 'Hell's Kitchena' očekuju brojna uzbuđenja tijekom večere za goste

RTL.hr
08.05.2024 11:25

Večera za goste u 'Hell's Kitchenu' uvijek donese brojna uzbuđenja, a tako će biti i večeras od 21.15 sati na RTL-u. 

Jutro u kući započet će razgovorima i planovima. Lucija će poželjeti miran servis, a crveni će zaključiti da si ne smiju dopustiti da izgube još kojeg člana. Chiara se željela posebno iskazati i skinuti svoju crnu pregaču koju nosi kao nominirana.

Iako će priprema krenuti glatko, prvi problemi brzo će isplivati. U crvenoj kuhinji, Dominikova velika pogreška ugrozit će cijelu večeru i prije nego što je počela!

Dominik i Tom Gretić, Hell's Kitchen Hrvatska
Dominik i Tom Gretić, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Nisam u nekom fokusu, baš sam traljav. Nisam na svom maksimumu", požalit će se Dominik i chefu priznati pogrešku, no kad je u pitanju dobar servis i zadovoljni gosti, Gretić rijetko kad ima milost.

Moramo mijenjati cijeli meni. Sve ono što piše više ne vrijedi... I što sad? Polurješenja ne igraju. Tebi se odlazi? Jesi to namjerno napravio?", upitat će ga chef i na licu mjesta oduzeti mu titulu vođe tima!

Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska
Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Ne volim nikad kad se tim dovodi u opasnost, ja sam to danas napravio. Ako treba, ja sam spreman stvarno ići doma", iskreno će priznati Dominik, no zasukat će rukave i vratiti se u kuhinju.

Kad krene večera i prve narudžbe, ni kod plavaca neće sve teći glatko. Od nesuglasica na toplim predjelima do loših priloga, chef se neće ustručavati da im vrati tanjure koji nisu savršeni.

Crveni će tim raditi pod posebnim uvjetima", a neće trebati dugo da jedni druge počnu optuživati za nekomunikaciju i solo igru.

Razapeli su me na križ. Svi su veliki chefovi", poručit će ljutiti Anel nakon nekoliko prigovora kolega na njegov račun.

Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Kraj dana obilježit će nove napete eliminacije! Je li ijedan tim završio večeru, hoće li chef Gretić progledati kroz prste Dominiku koji se puno puta dosad iskazao i tko napušta show?

'Hell's Kitchen' je na rasporedu večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':