Hell's Kitchen Hrvatska

Dominik o manjku samopouzdanja: 'Cijeli život mi je otac govorio kako ne vrijedim...'

Dominik je ispričao zašto nema dovoljno samopouzdanja unatoč tome što je puno pokazao u showu

RTL.hr
19.04.2024 09:00

Kandidati su u 'Hell's Kitchenu' morali replicirati jelo poznatog regionalnog chefa Vanje Puškara. Mnogi su jelo pohvalili kao jedno od najboljih kojeg su jeli te im je bila velika čast replicirati ga. Vođa tima Dominik odlučio je da njegovo jelo neće ići na kušanje jer je smatrao kako ima određene greške, no chef Tom Gretić odlučio je da ga želi probati. Bilo je to u trenutku kada su crveni gubili 5:0. 

"Dobro je jelo", rekao je Vanja, a Gretić je Dominika pitao nedostaje li mu samopouzdanja.

Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska
Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Cijeli život otac mi je govorio kako ne vrijedim i da sve što radim ne radim dobro. Na poslu dok sam bio mislili su da sam drugačiji jer sam prolazio s peticom i bio sam toliko u kuhanju da se na kraju nitko nije htio družiti samnom. Neki su zbog ljubomore govorili kako nešto nije dobro. Tu gubiš samopouzdanje. Ne možeš ga izgraditi. To su neke traume koje trebaš prolaziti i moram odrasti u glavi. Moram postati samostalan gdje me neće prošlost srušiti", rekao je Dominik.

Gretić mu je poručio kako treba raditi ono što je dobro za tim, a ne se baviti heroizmom i drugi dati priliku da se iskažu. To u ovom slučaju nije bilo dobro. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!