Hell's Kitchen Hrvatska

Dominik za RTL.hr o ispadanju iz 'Hell's Kitchena' i pomirbi s ocem: 'Rekao je da je ponosan'

Dominik je progovorio o svom izlasku iz 'Hell's Kitchen Hrvatska', chefu Tomu Gretiću i sretnim trenucima u showu te je otkrio kakav sad ima odnos s ocem

RTL.hr
09.05.2024 07:00

Dominik je napustio crveni tim i 'Hell's Kitchen', a osvrnuo se na razlog prijave u show, rad sa chefom Tomom Gretićem i svojim crvenim timom. Također je otkrio da se poboljšao njegov odnos s ocem. 

Zašto si se prijavio u 'Hell's Kitchen'?

Ponajviše sam se prijavio u show da izađem iz svoje neke komfor zone i te neke zone u kojoj sam se zapravo ogradio od cijelog svijeta kuharstva jer sam ostao u jednom restoranu. Mislim da sam to postigao sa svojim nastupom u showu. Jednostavno sam pomaknuo svoje granice i sebi dokazao da postoji puno više od jednog restorana. 

Što si očekivao od showa?

Definitivno sam očekivao da ću naučiti dosta, pogotovo te neke francuske tehnike jer znam da to chef Gretić prakticira, malo upoznavanja kandidata i vidjeti kako drugi razmišljaju i kuhaju, kakve su njihove ideje i kakav je njihov stav prema kuhanju. 

Kako ti je bilo raditi sa chefom Gretićem?

U showu na servisima znalo je biti dobrih trenutaka, neću to sad osporavati, ali bilo je jako puno i loših trenutaka. Mislim, to je sve zbog nas, ali kao čovjek pošten, topla duša, super savjete ima i jako mi je drago što sam mogao biti pored takvog chefa. 

Što je još Dominik ispričao u intervjuu, pogledajte u videu. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':