Hell's Kitchen Hrvatska

Dragomir za RTL.hr o prvim koracima u kuhinji: 'Bili su uz mamu i baku'

Dragomir Matijević u showu 'Hell's Kitchen Hrvatska' želi steći iskustvo, ali i pokazati što zna

RTL.hr
02.02.2024 14:00

Zašto si se odlučio prijavio u Hell's Kitchen Hrvatska?

Odlučio sam se prijaviti u ovaj show kako bih stekao neko novo znanje i iskustvo.

Kako to da si se odlučio baviti kuhanjem?

Kuhanje mi je došlo kao neka ljubav. Od od malena sam volio raditi roštilj te sam tako zavolio kuhanje. To su ujedno i bili moji prvi susreti s kuhanjem – roštilji. Odmalena sam naučio neke osnove kuhanja uz mamu i baku.

Voliš li više slatko ili slano?

Slano, naravno!

Što najviše voliš kuhati?

Trenutno naviše volim kuhati neka stara hrvatska tradicionalna jela, kao što su neka variva, gulaši, paprikaši ... takve tipove jela.

Što spravljaš kada nemaš baš puno vremena za kuhanje?

Kada nemam puno vremena za kuhanje obično napravim neke brzinske hot dogove, hamburgere ili sličan fast food.

Dragomir Matijević, Hell's Kitchen Hrvatska
Dragomir Matijević, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gdje se vidiš u budućnosti?

U budućnosti bih volio imati svoj restoran. Volio bih biti i vlasnik i kuhar u tom restoranu.

Kako se nosiš sa stresom?

Sa stresom se nosim uredu. Nemam tu agresivnost u sebi pa da ju izbacujem iz sebe van,

Jesi li timski igrač?

Više sam timski igrač, ali nakon nekih situacija sam shvatio da je možda bolje biti individua.

Što po tebi treba imati vrhunski chef?

Vrhunski chef treba imati smirenost i naravno - znanje.

Imaš li neku omiljenu kuhinju?

Zanima me dosta azijska kuhinja – pogotovo kineska i japanska kuhinja. Volio bih se više okušati u toj kuhinji.

Voliš li peći kolače?

Ne pečem kolače. Nisam slastičar.

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' ne propustite pratiti od srijede do petka u 21.15 na RTL-u ili na platformi Voyo