Hell's Kitchen Hrvatska

EKSKLUZIVNO Antonija Blaće provela nas je kuhinjom 'Hell's Kitchena'!

Antonija Blaće prošetala je kuhinjom 'Hell's Kitchena' u kojoj će 18 natjecatelja pripremati hranu

RTL.hr
24.01.2024 20:00

Novi kuharski show 'Hell's Kitchen Hrvatska' kreće 31. siječnja na RTL-u, a 24 sata ranije prva epizoda bit će dostupna na platformi Voyo. Glavni chef u dosad neviđenom formatu na našim prostorima je Tom Gretić te će se boriti dva tima profesionalaca i poluprofesionalaca, koje će voditi sous chefovi - Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec. Osamnaest kandidata gura želja za pobjedom i učenjem od vrhunskih kuhara, a moraju raditi kao tim. 

Antonija Blaće dobila je priliku provesti gledatelje kuhinjom 'Hell's Kitchen Hrvatska' u kojoj će kuhati natjecatelji. "Ja sam prvi put tu pa vam ne mogu otkriti previše detalja. Ono što znam je da postoje dva tima", rekla je Antonija. 

Istaknula je da postoji više od 50 kamera koje prate 18 kandidata. Antonija je pokazala i smočnicu koju će plavi i crveni tim koristiti. 

Antonija Blaće, Hell's Kitchen Hrvatska
Antonija Blaće, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Kruna svakog ciklusa je ova prostorija", rekla je i zakoračila u prostor za 40 gostiju koji će kušati hranu koju su pripremili natjecatelji. 

Antonija Blaće, Hell's Kitchen Hrvatska
Antonija Blaće, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Što je Antonija Blaće sve otkrila, pogledajte u videu.

Novi uzbudljivi show 'Hell's Kitchen Hrvatska' na rasporedu je već od srijede, 31. siječnja na RTL-u, a dan ranije bit će dostupan na platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':