Hell's Kitchen Hrvatska

Gledatelji oduševljeni Vehidom, on je miljenik publike 'Hell's Kitchena': 'Bila te milina gledati'

Vehid iz 'Hell's Kitchen Hrvatska' je definitivno osvojio srca gledatelja

RTL.hr
18.06.2024 11:58

Vehid se u finalu 'Hell's Kitchena' borio s Viktorom, a na kraju mu je pobjeda, kako si se reklo, izmakla za dlaku. Bila je to poštena borba dva izvrsna kuhara koji su uspjeli ostvariti svoj cilj - naučiti što više od chefa Toma Gretića i sous chefova, Ivane Bekavac i Ivana Vrbanca. Sprijateljili su se na setu i nema sumnje, i dalje će se podupirati u karijeri. Nema sumnje u to i kako je Vehid s vremenom postao miljenik publike. Prepoznali su njegov timski i vedar duh te izvrsnost u radu i mentorski pristup kolegama. 

"Jako pristojan dečko i dobar kuhar, želim mu puno uspjeha u kuharskom i privatnom životu", "baš si drag dečko, milina te gledati", "bravo Vehide", "budi uvijek tako dobar i plemenit", "predivan dečko", "sve najbolje", "divan si i skroman čovjek", "pravi dečko", "super si kuhao, sada glavu gore", "želim ti svu sreću", pisali su gledatelji. 

Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Smatraju kako je otpočetka bio pošten te da je zaslužio finale. 

"Mislim da mi se još nekako nisu slegli dojmovi do kraja, tako da još adrenalin radi svoje. Osjećam se jako dobro – biti u samom finalu za mene znači jako puno jer sam jako puno prošao u tri mjeseca tako da je za mene ulazak u finale pobjeda", zaključio je Vehid u intervjuu za RTL.hr. 

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' možete pogledati na platformi Voyo!