Hell's Kitchen Hrvatska

Gledatelji stali na Lucijinu stranu: Smatraju da je više u pravu u svađi s Domagojem

U anketi RTL.hr-a gledatelji su otkrili što misle tko je više u pravu u svađi Lucije i Domagoja

RTL.hr
03.06.2024 20:00

Lucija i Domagoj imali su burnu raspravu u 'Hell's Kitchenu' nakon neuspjelog servisa tijekom kojeg je on bio zamjenik šefa kuhinje, no nije se snašao, kako je istaknuo glavni chef Tom Gretić i nije rješavao probleme koji su se događali u kuhinji. Kada su se svi vratili u kuću, Lucija je prozvala Domagoja da ispada da je on kriv samo za espumu. 

On je istaknuo da to nije istina. Lucija je komentirala da je Chiara kontrolirala svaku sitnicu kad je bila zamjenica šefa. "I ja sam se potrudio da budem svugdje i probao sam većinu stvari koliko sam mislio da je blizu onoga što sam prvi put probao. I ja i vi i napravio sam greški i zasluženo imam ovu pregaču", rekao je Domagoj. 

Domagoj, Hell's Kitchen Hrvatska
Domagoj, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Dodao je kako će sljedeći put servis biti bolji i da će popraviti greške koje su sada imali. "Ali brate mili, ispada da su svi. Ti smatraš sebe najboljim ovdje. Oprosti, ali tvoj ton glasa je takav: 'Lako je svima drugima, meni je bilo najteže'", rekla je Lucija. 

Rasprava Domagoja i Lucije nastavila se u dvorištu. "Ne govorim sad da ja tu ništa nisam kriv, da sam ja sve dobro napraviio, da ste vi zeznuli. Nemoj me tako, molim te, shvatiti", rekao je Domagoj. 

Domagoj i Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Domagoj i Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Tako ispada", rekla mu je Lucija. Domagoj je objasnio da to nije mislio i da sada zna da to tako zvuči. Lucija je komentirala da se htio riješiti nekih ljudi i da mu se to obilo o glavu. "Prvo i osnovno, tu mislim na Maura. Drugo, na sebe, tako da mi je žao Domagoj", zaključila je. 

U anketi RTL.hr-a pitali smo vas na čijoj ste strani u ovoj svađi i tko je u pravu, a većina je podržala Luciju. 

Anketa

Što mislite, tko je u pravu - Lucija ili Domagoj?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':