Hell's Kitchen Hrvatska

Gretić izbacio Chiaru iz kuhinje, a Lucija objasnila: 'Kad sam rekla chefu što se dogodilo, izletjela je van'

Chiara je kasnila s kamenicama što je utjecalo na posluživanje jela

RTL.hr
12.04.2024 22:15

Toma Gretića je zanimalo za koliko će dobiti jelo na pass, a Lucija je rekla za sedam minuta što je njega začudilo. Objasnila je kako još nisu otvorili kamenice. 

"Chiara, u dnevni boravak. Odmah. Nikola, preuzmi kamenice", naredio je Gretić. Mauro je krenuo prema kamenicama pa ga je glavni chef upozorio: "Nikola sam rekao". 

Chiara, Hell's Kitchen Hrvatska
Chiara, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"To je stol koji se tri puta ponavljao, a došla je narudžba za još četiri stola, a ona nije niti stavila otvarati kamenice i tek kad je izašao stol, nove kamenice su išle na otvaranje. I kad sam rekla chefu što se dogodilo, Chiara je izletjela van", ispričala je Lucija. 

Chiara je rekla da nema nikakvog opravdanja za svoje ponašanje u kuhinji i rad te je istaknula da joj je prva narudžba krenulo loše i da se jednostavno pogubila. "Ta tjestenina nas je isto izvozala kao budale. Nije nam bila gotova i ti čim dođeš u servis, a nemaš svu pripremu, tebi je odmah drama u glavi. Ti ne možeš biti miran. Kako ćeš biti miran kad znaš da kaskaš?", ispričala je. 

Plavi tim se pokušao posložiti nakon Chiarinog odlaska, a Gretić ih je promatrao. "Tek sam sad shvatila što znači biti tamo u ovom trenutku, pogotovo kod tih vremena i to. Radije reći deset minuta više da izađe prije", komentirala je Lucija. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':