Hell's Kitchen Hrvatska

Gretić naučio kandidate kako napraviti odličan souffle: 'Kad imate takvog čovjeka, onda samo slušate i šutite'

Tom Gretić održao je crvenom timu master class kao nagradu za pobjedu

RTL.hr
25.02.2024 11:00

Tom Gretić je održao crvenom timu masterclass kao nagradu i podučio ih kako pravilno napraviti souffle. Istaknuo je da nekad nisi mogao imati restoran u Francuskoj koji nije posluživao souffle. "Uvijek se naručivao 20 minuta prije servisa", rekao je Gretić.

Vehid je komentirao koliko mu je drago učiti od Gretića. "To je jedna velika čast. Stvarno smo uživali danas, ja pogotovo", rekao je  on. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je pitao kandidate znaju li kako se testirati čvrstoća bjelanjaka, a Roko Ć. je odgovorio da okretanjem posude naopako i pogodio. "Tko pere kosu večeras?", pitao je Gretić u šali. 

"Ja sam jučer. Nemojte", rekla je Sara kroz smijeh misleći na to da neće držati posudu iznad glave. "Ajde, ja ću", javio se Roko Ć. Sara je stavila zdjelu Roku Ć. iznad glave i pokazala da su bjelanjci u redu. 

Vehid je prečvrsto miješao pa mu je Gretić oduzeo zdjelu. "Treba biti nježan", upozorio ga je. Gretić je istaknuo da se kandidati moraju naučiti kuhati po osjećaju. 

"Nadam se još takvim master classovima jer kad imate takvog čovjeka, onda smo slušate i šutite", komentirao je Roko Ć. Vehid je bio oduševljen souffleom. "Souffle je okusom jako, jako dobar", rekao je. 

Souffle Toma Gretića, Hell's Kitchen Hrvatska
Souffle Toma Gretića, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Pa naravno da je fin souffle, pogotovo jer ga je radio Tom Gretić", zaključila je Sara.

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':