Hell's Kitchen Hrvatska

Gretić odlučio da je Roko Ć. prvi nominirani: 'Ovo je chefova kuhinja. On bira kako i zašto'

Tom Gretić odlučio je da Roko Ć. zaslužuje biti prvi nominiran

RTL.hr
28.02.2024 22:40

Gostujući chef Igor Gudac otkrio je da mu je bilo jako teško odlučiti tko je pobijedio. "Reći ću da je pobijedio crveni tim za nijansu. Ja sam odlučio zato što je desert bio četiri posto bolji", rekao je Gudac. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Objasnio je plavom timu da su zaboravili utući bjelanjke. Rekao je crvenom timu da se njihovog deserta ne bi posramio nijedan bistro. "Može ravno na jelovnik bilo kojeg bistroa", istaknuo je Tom Gretić. Rekao je plavom timu da odaberu dvije osobe za nominaciju. 

Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Mauro je komentirao da su oni sad tim za nominacije. Oni su se odlučili za Marka i Teu zbog deserta. 

Gretiću je bilo čudno kako je plavi tim na kraju nominirao osobe koje su radile desert, a bilo je problema s drugim jelima. "Ja danas ustvari mogu danas izdvojiti samo jednu osobu koja mi je digla živac. Roko, dođi", rekao je glavni chef. 

Pitao je Roka zna li zašto ga je prozvao, a on je rekao da zna. "Zato što po peti put nisam znao što je našem meniju", istaknuo je Roko Ć. 

Roko Ć., Tea, Marko, Hell's Kitchen Hrvatska
Roko Ć., Tea, Marko, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je komentirao da ima problema s koncentracijom, a dao je Roku crnu pregaču i postao je prvi nominirani. "Netko mora. Želim da do sutra naučiš meni i kažeš mi sva tri jela", rekao mu je. 

"Po meni nije uopće fer", požalio se Roko K. Roko Ć. to nije primio teškog srca. "Čuo sam od dosta kolega da je nepravedno. Po meni, ovo je chefova kuhinja. On bira kako i zašto", rekao je. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':