Hell's Kitchen Hrvatska

Gretić poslao Milenu kući, ona poručila: 'Definitivno sam naučila biti tolerantnija'

Tom Gretić odlučio je da je Milena napravila lošiju repliku njegovog jela i poslao je kući

RTL.hr
23.05.2024 22:55

Lucija i Milena našle su se u dvoboju, a zadatak im je bio replicirati jelo glavnog chefa Toma Gretića. "Ja kuham svojom brzinom pa prema tome pripazite se", rekao je Gretić. Zadatak je bio napraviti špagete amatriciana. 

"Jednostavan recept koji može svukud krenuti po krivome", upozorio je Gretić Luciju i Milenu. Milena je rekla da su svi radili špagete amatriciana, ali da sve ovisi o pogođenom okusu i načinu na koji glavni chef radi. Lucija je komentirala da joj je kaos na radnoj jedinici, a još nije ni počela kuhati. 

Lucija, Milena i Tom Gretić, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Milena i Tom Gretić, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Nakon što su servirale svoja jela, Gretić je pitao Milenu i Luciju jesu li zadovoljne. "Da, ukusno je", rekla je Lucija. Milena je komentirala da je njoj njezino jelo u redu i da je probala i umak i tjesteninu, ali je istaknula da nije kušala na kraju kad je sve zajedno servirala. 

Gretić je rekao Luciji da kuša svoje jelo i kaže mu s čime nije zadovoljna. "Zadovoljna sam", rekla je Lucija. "Nije ti neslano?", pitao je Gretić. "Uopće mi nije jasno kako mi toliko soli može nedostajati. Jesam li ja spalila svoje okusne pupoljke? Može biti da jesam", komentirala je Lucija.

Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je nakon toga kušao Milenino jelo i pitao je da li je sa svime zadovoljna. Ona je rekla da nije i da joj je jelo ispalo u redu. Gretić je komentirao da joj je jelo malo žilavo. 

"Uz sve to, tebi se stvorila i emulzija. Znači da sos nije bio dovoljno reduciran. Okusi su ti tu negdje. Tko ide doma?", rekao je glavni chef. Baš kada je Gretić trebao objaviti svoju odluku, ostalim kandidatima koji su sve pratili iz dnevnog boravka, ugasio se televizor. 

Milena, Hell's Kitchen Hrvatska
Milena, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Anel je rekao da iako je imao svađa s Milenom da je na njezinoj strani. "Nadam se da će se Lucija pojaviti iza ovih vrata, inače će biti kaos", komentirao je Domagoj. Gretić je poslao Luciju natrag u kuću, a Mileni poručio: "Kraj puta". 

"Definitivno sam naučila biti tolerantnija nego prije, iako sam i vani tolerantna. Sad mi je tolerancija još veća", istaknula je Milena. Ispričala je da o ljudima nije naučila ništa novo, da je sve to i prije znala. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':