Hell's Kitchen Hrvatska

Gretić prigovorio Luciji što se sa svojim jelom bori za 3 boda: 'Ovo je za puno više. Malo razmisli drugi put'

Tom Gretić imao je samo pohvale za Lucijino jelo i rekao je da je trebala biti na višoj poziciji

RTL.hr
11.04.2024 22:15

Lucija i Anel zajedno su pred Toma Gretića donijeli svoje tanjure. Glavni chef se iznenadio kada je Lucija rekla da u svom jelu ima ukiseljeni luk. "Karmelizirani ljubičasti luk", ispravila se. "Ne bi ostao ovako uvenut da je samo ukiseljen", istaknuo je Gretić. 

Lucija i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija i Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Ja u svoj tanjur vjerujem 2800 posto", rekla je Lucija. Gretića je zanimalo zašto je Lucija na poziciji tri. "Zato što mislim da sam presolila", odgovorila je. Gretić je rekao da nije. Lucija je spomenula i kiselinu od luka, a glavni chef je objasnio da ne smeta kad se sve pomiješa. 

"Što se tiče njoka, kategorički tvrdim da su najbolje napravljeni njoki u ovom showu. Prekrasno, svilenkasti, mekani. Ne raspadaju se, nisu pretvrdi, lijepo začinjeni. Obožavam ovu veličinu njoka. Vidjet ćemo kako su ostali kuhali, ali ovo nije za tri. Ovo je za puno više. Malo razmisli drugi put", komentirao je Gretić. 

Nakon pohvala Luciji pitao je Anela zašto se stisnuo, a on je odgovorio da nije. Potom je probao njegovo jelo. "Lijepo je, osvježavajuće", komentirao je Gretić. Rekao je Anelu da kaže Luciji što su koristili za masnoću. "Napravili smo maslac od vrhnja", otkrio je Anel. 

"To je bilo snađi se druže jer smo im oduzeli sve masnoće za kuhanje. Oni su se snašli i svaka čast", komentirala je Lucija. Gretić je rekao da šteta što Anel nije iskoristio maslac i da ga je trebalo biti malo u krumpiru pa bi pire bio kremastiji. 

"Jako dobro, ali ideš protiv nje", rekao je Gretić i dodijelio tri boda Luciji. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':