Hell's Kitchen Hrvatska

Josip izbačen iz 'Hell's Kitchena': 'Ovo je bila odlična prilika da rastem u znanju uz chefa Gretića'

Josip je istaknuo da mu je žao što odlazi jer je mogao još puno naučiti od Toma Gretića

RTL.hr
01.03.2024 22:40

Crveni tim nominirao je Chiaru i Saru, a od ranije je nominiran Roko Ć. "Ja znam što sam ja krivo napravila. Stojim iza svojih djela", rekla je Sara. "Očekuješ najgore, ali nadaš se da će biti malo bolje", komentirala je Chiara. 

Chiara i Sara, Hell's Kitchen Hrvatska
Chiara i Sara, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Obje su rekle Tomu Gretiću da se slažu s odlukom da ih crveni tim nominira. Dominik je objasnio Gretiću da su odlučili na temelju glavnog jela. Vehid je rekao da su imali još malo vremena da bi odradili glavno jelo. Gretić ga je tražio da donese meso i preda ga Roku Ć. da on kaže slaže li se s time. "Ne, chefe", rekao je Roko da janjetina ne bi bila pečena da su imali još minutu, dvije. 

Vehid je priznao grešku, a Gretiću nije bilo jasno kako je zapelo s mesom. 

Tomislav i Josip, Hell's Kitchen Hrvatska
Tomislav i Josip, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Plavi tim nominirao je Josipa i Tomislava. "Znam da sam tamo jer sam napravio kardinalnu grešku i to me može stajati eliminacije", rekao je Josip. "Smatram se krivim jer sam bio tamo gdje se najviše pogriješilo", priznao je Tomislav suznih očiju. 

Gretić je prozvao i Luciju i Domagoja jer su zajedno s Maurom vikali na kolege u kuhinji. Lucija je rekla da se toga ne sjeća. 

Gretić je odlučio da 'Hell's Kitchen Hrvatska' napušta Josip. 

Josip, Hell's Kitchen Hrvatska
Josip, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Stvarno mi je teško jer iako sam se trudio da popravimo svoj tim, nažalost, ovaj put sam ja najslabija karika. Žao mi je što napuštam show 'Hell's Kitchen' jer mi je ovo bila odlična prilika da rastem u znanju uz chefa Gretića jer je on savršen mentor. Propustio sam priliku da upijem njegovo znanje", rekao je Josip. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':