Hell's Kitchen Hrvatska

Kakvo veselje finalista Vehida i Viktora: Pogledajte ove prizore slavlja!

Vehid i Viktor plasirali su se u finale 'Hell's Kitchena', a pokazali su koliko su sretni zbog ovog uspjeha

RTL.hr
14.06.2024 23:15

Vehid i Viktor plasirali su se u finale 'Hell's Kitchen Hrvatska'. "Mislim da smo dobili finale kakvo zaslužujemo, jedno jako, pravo finale. Na vama je tko će pobijediti. Izvucite sve iz sebe, maksimalno sve iz sebe i pokažite zašto ste u finalu. Pred nama je osim finala još jedan izazov koji je dio finala na jednoj prekrasnoj lokaciji. Malo ćete se iznenaditi. Malo ćemo putovati", rekao je glavni chef Tom Gretić. 

Viktor i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"A sad da iskoristim svoju privilegiju zadnji put. Marš van iz moje kuhinje", naredio je Vehidu i Viktoru. Poslušali su ga i vrišteći od sreće krenuli u kuću gdje su nastavili slaviti svoj uspjeh. 

Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Ulazak u finale mi znači da potvrdim sebi da je kuhanje moj životni put", rekao je Viktor. "Veho će biti suparnik kakvog očekujem. Po meni je najbolji kuhar u 'Hell's Kitchenu'", dodao je. 

Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Ja sam prvi finalist 'Hell's Kitchena Hrvatska', prva sezona i mislim da je sad vrijeme da Francuzu Viktoru isprašimo tur i vratimo ga natrag u Francusku. Definitivno neću dati da osvoji prvo mjesto, iako mi je stvarno jako drag", komentirao je Vehid.

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':