Hell's Kitchen Hrvatska

Kandidati ljuti na Anela, Lucija zaplakala: 'Oprosti, djevojčice draga, nisi ni ti bila savršena'

Anel je izazvao veliku ljutnju svojih kolega koji su morali odlučiti koga će nominirati i poslati u dvoboj s njim

RTL.hr
13.06.2024 22:50

Kandidati nisu bili uspješni u servisu nakon Anelovog odlaska iz kuhinje, a nisu krili ljutnju kada su se svi okupili u kući i morali odlučiti koga će nominirati da ide u dvoboj s njim. "Kralju, imao si tjesteninu skuhati s četiri gongole kojih nije ni bilo", rekao je Mauro. 

Anel je istaknuo da je zeznuo i da sada više ne može ništa. "Ne mogu vratiti vrijeme natrag", rekao je. Mauro mu je prigovorio da svaki servis nešto ne odradi kako treba. "Ja znam da nisam loš. Imali ste i vi ljudi loših servisa", komentirao je Anel. 

Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska
Mauro, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Anele, oprosti, ali stvarno više ne mogu slušati tvoje izlike", rekao je Mauro. Dodao je kako Lucija nije odradila svoj dio posla jer je uskakala u ono što je Anel trebao napraviti. "Kad si se trebao sabrati, ti se nisi sabrao. Ti si otišao", naglasio je Mauro. 

Objasnio je kako se nitko nije mogao fokusirati na ništa jer je Anel imao loš dan. "Shvaćaš, nisam bio uopće svoj", rekao je Anel. Mauro je komentirao da je Anel zastao umjesto da povuče dalje i da se ružno ponašao prema Vehidu koji je preuzeo ulogu zamjenika chefa. Anel se i dalje pravdao da ne može vratiti vrijeme. 

Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Mijenjaj se. Ja te ne mogu slušati, oprosti", istaknuo je Mauro. Anel se ispričao što je povisio ton u kuhinji i rekao da mu je žao zbog svega toga. 

Lucija je zaplakala. "Znači, netko ide u dvoboj s tobom", rekla je ona. "Kad sam danas vidio Luciju da plače, bila mi je muka, iskreno. Joj, ovo, ono. To nije fer. Oprosti, djevojčice draga, koliko si ti imala servisa? Nisi ni ti bila savršena", komentirao je Anel. 

Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Viktor je istaknuo da je Anel imao dosta loših servisa i žao mu je ako netko izgubi u dvoboju od njega. Anel je komentirao da on sada ima imunitet, ali da se i on nije baš pokazao individualno i na servisima. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':