Hell's Kitchen Hrvatska

Lucija osvojila imunitet i izborila top 5 'Hell's Kitchena'! 'Ne znate kakvu konkurenciju imate'

Lucija je napravila najbolje jelo od svih šestero kandidata što joj je donijelo imunitet

RTL.hr
05.06.2024 22:30

Kandidati su se borili jedni protiv drugih te je Lucija pobijedila Domagoja na toplom predjelu dok je Mauro odnio pobjedu protiv Vehida na toplom predjelu.

"Ne da sam imao osjećaj da bi moglo biti dobro nego sam se postavio tako i jednostavno guram do kraja", komentirao je Mauro pobjedu protiv Vehida. 

Tom Gretić je rekao da su Viktor i Anel vjerojatno imali najjednostavniju namirnicu - patku. "Svodi se sve na to što ćeš s čime spojiti", istaknuo je. Viktor je priznao da se izgubio kod pripreme priloga za patku. Ipak, odnio je pobjedu protiv Anela na glavnom jelu. 

Anel i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Anel i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Kod Viktora jako dobro pečena patka. Znači, osjetio se dim", rekao je sous chef Ivan Vrbanec. Istaknuo je da je Anelova patka bila sirova u sredini.

"Kako je, tako je. Jednostavno na neke stvari ne možeš utjecati i potrudit ću se sljedeći put da bude bolje", rekao je Anel. 

Lucija, Mauro i Viktor iščekivali su odluku tko će od njih troje ponijeti imunitet koji je jako važan s obzirom da ih je samo šestero ostalo u 'Hell's Kitchen Hrvatska'. "Pobijedila je originalnost spojena s malo šašavosti i hrabrosti. Lucija, čestitam", rekao je Gretić. 

Lucija, Mauro i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Mauro i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Jako, jako lijepo i iznenađujuće ukusno jelo, iskreno", dodao je. 

"Ja sam sebe otpisala davnih dana, ali vidi me. I dalje stojim. I drago mi je da sam dobila danas, prvo i osnovno radi Vehe i Domagoja jer ljudi moji, vi ne znate kakvu konkurenciju imate", komentirala je Lucija svoju pobjedu. 

Gretić je otkrio da je dobila još nagradu, a to je da će njezino jelo biti na jelovniku na sljedećem servisu. Objasnio je i da tko bude zamjenika šefa kuhinje, neće moći staviti Luciju da priprema to jelo. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':