Hell's Kitchen Hrvatska

Marko iz 'Hell's Kitchena' s povezom na očima pogađao začine i namirnice: 'Stvarno? Nema šanse'

Marko Leutar pokazao je koliko mu dobro ide prepoznavanje hrane i začina samo na temelju okusa

RTL.hr
12.02.2024 15:00

Marko Leutar član je plavog tima u 'Hell's Kitchen Hrvatska', a testirali smo njegove okusne pupoljke u izazovu u kojem je s povezom na očima morao pogoditi namirnice i začine koje je isprobavao. 

"Nije ni curry, nije ni kurkuma", rekao je Marko nakon što je kušao začin. Zatim je doznao da je probao curry. 

"Stvarno? Nema šanse. Ma je, sad je curry kad sam više uzeo, polizao cijelu žlicu", komentirao je Marko. 

Marko Leutar, Hell's Kitchen Hrvatska
Marko Leutar, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Nakon toga je probao papar. "Mislim, curry mi je u ustima. Papar", pogodio je Marko iz prve i požalio se da ga je previše uzeo pa se zakašljao. 

Zatim je došao na red piment. "Ja s ovim radim. Ajme, za kuhanje se stavlja kad nešto kuhaš dugo. Izgleda isto kao papar, okruglo, ima točkicu u sredini. Piment, je li?", zaključio je i pogodio. 

Nakon toga je probao kurkumu. "Ovo je kurkuma", shvatio je Marko. 

Što je još Marko probao i je li uspio pogoditi o čemu je riječ, doznajte u videu. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':

 

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.