Hell's Kitchen Hrvatska

Milena za RTL.hr o 'Hell's Kitchenu' i kandidatu koji je najviše utjecao na nju: 'Čovjek je s najvećim znanjem u kući'

Milena je progovorila o svom crvenom timu, ispadanju iz 'Hell's Kitchena' te se osvrnula na glavnog chefa Toma Gretića i gostujuće chefove

RTL.hr
24.05.2024 08:00

Tom Gretić poslao je Milenu kući nakon što je Lucija bila bolja od nje u dvoboju u kojem su morale replicirati jelo koje je on pripremao - špagete amatriciana. Milena se za RTL.hr osvrnula na svoje sudjelovanje u 'Hell's Kitchenu', komentirala je crveni tim i Toma Gretića te otkrila što ju je posebno oduševilo. 

"Stvarno je iskustvo u 'Hell's Kitchenu' bilo jedno predivno iskustvo. Definitivno ćemo izaći svi jači i puno tolerantniji i kuhari s više iskustva s načinom preživljavanja koje mi ljudima vani ne možemo uopće prepričati kako preživjeti u izolaciji i uz to imati razinu stresa koja je stvarno stresna tako da će mi ovo iskustvo ostati u predivnom sjećanju i stvarno mi je drago i čast što sam bila dio ovog showa", ispričala je Milena. 

Milena, Hell's Kitchen Hrvatska
Milena, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Komentirala je kako je crveni tim prihvatio nju i Anela koji su kasnije došli u 'Hell's Kitchen'. "Iz početka nas je crveni tim jako dobro prihvatio i svaka čast ljudima na tome. Novi čovjek uđe i taj tim koji je već formiran, treba prihvatiti nove ljude, mi trebamo prihvatiti njih. Smatram da su to crveni puno bolje odradili nego plavi. I svaki pojedinac crvenog tima je pokazao svoju ljudskost", rekla je Milena. 

Istaknula je da ne žali zbog ispadanja jer je njezina želja bila doći do top 10 u 'Hell's Kitchenu' što je i ostvarila. "Došla sam do top 8 tako da sam sretna i ponosna na sebe. Još kao naknadni kandidat doći do top 8. Neki moji ciljevi su se ostvarili. Svoj strah od kamera sam prebrodila. Stresne situacije su me naučile nečemu jako pozitivnom i dobrom. Izlazim s puno većim znanjem, s poznavanjem top chefova. Upoznala sam Stevu Karapandžu", ispričala je. 

Što je još Milena rekla u intervjuu, doznajte u videu. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':