Hell's Kitchen Hrvatska

Najbolji trenuci finala 'Hell's Kitchena': Bivši kandidati stigli su u pomoć Vehidu i Viktoru koji je odnio pobjedu

Finale 'Hell's Kitchen Hrvatska' bilo je puno uzbudljivih trenutaka, a Viktor i Vehid borili su se za pobjedu uz pomoć bivših kandidata

RTL.hr
16.06.2024 21:00

U finalu su se Vehidu i Viktoru pridružili bivši kandidati 'Hell's Kitchen Hrvatska'

Vehid i Viktor odabrali kandidate s kojima se bore za pobjedu

Glavni chef Tom Gretić rekao je Vehidu da zbog pobjede u izazovu dobiva značajnu prednost - bira kuhinju u kojoj će biti, a samim time i sous chefa te prvi bira kandidata. 

Vehid se ispričao sous chefu Ivanu i odabrao sous cheficu Ivanu. "Kako smo počeli, tako nekako bi trebalo i završiti. Crvena kuhinja je nešto što ima posebno mjesto u mom srcu i ta crvena boja je boja mog srca tako da eto, do kraja", komentirao je. 

Gretić mu je rekao da je drugi njegove prednosti da može birati tko će mu prvi doći u brigadu. "Netko tko je naslijedio crveni tim nakon mene za vođenje. To je Dominik", rekao je Vehid. "Jako mi je drago što me Vehid odabrao i jako mi je drago što ću kuhati s njim", komentirao je Dominik. 

Viktor je odabrao Domagoja i istaknuo da je to kandidat koji je mogao dogurati do finala. Vehid je još odabrao Roka K., Roka Ć., Chiaru i Eminu.

Viktor se odlučio za Maura, Luciju, Nikolu i Marka. 

Oba tima uspješno odradila servis

Timovi su pod vodstvom Viktora i Vehida uspješno odradili servis u finalu 'Hell's Kitchen Hrvatska' te su se emotivni kandidati grlili i čestitali si međusobno. 

Viktor pobijedio

Došao je trenutak za proglašenje pobjednika 'Hell's Kitchen Hrvatska', a glavni chef Tom Gretić tražio je Vehida i Viktora da mu pokažu ruke da vidi tresu li se. "Mauro, tebi je to utopija", našalio se Gretić. Maura je to nasmijalo i istaknuo je da njegove ruke u pomaganju Viktoru nisu bile slaba karika. 

"Prvo da vas pohvalim, jednog i drugog. Sjajan servis, Sjajni meniji, sjajna jela. Ako baš cjepidlačim, danas je bilo nekih sitnih problema", komentirao je Gretić. Dodao je da se ne može napraviti menu koji svima odgovara. 

"Po meni ste sjajno odradili zadatak i nemate se čega sramiti ili se loše osjećati zbog toga. Kroz sve ove duge mjesece vidi se vaš konstantni rast, ali stvarno konstantni i došli ste kao već formirani kuhari, ali ste sve to digli na potpuno drugačiji nivo. Čestitam", rekao je Gretić. Istaknuo je da i Vehid i Viktor imaju mogućnost otići raditi u restoran LD na Korčuli koji ima Michelinovu zvjezdicu. 

"Srce ti kuca na dvjesto", komentirao je Viktor prije proglašenja. "Prenapeta situacija", rekao je Vehid. 

Gretić je otkrio da je pobjednik 'Hell's Kitchen Hrvatska' Viktor! "Trebalo mi je to u životu jer malo sam stagnirao i volim u nešto ići, dati sve od sebe", rekao je Viktor. "Drago mi je da je netko pobijedio tko stvarno voli taj posao, netko tko će stvarno truditi rasti nakon svega ovoga. S druge strane mi je tužno što ja nisam uzeo tu titulu, ali opet, dogurao sam do finala", istaknuo je Vehid. 

Vehid, a onda i bivši kandidati pohitali su u zagrljaj Viktoru. 

Emotivni Viktor nakon pobjede

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' možete pogledati na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':