Hell's Kitchen Hrvatska

Nikola iz 'Hell's Kitchena' pozirao s domaćom glazbenom zvijezdom: 'On je jedan jedinstven'

Nikola se pohvalio susretom s pjevačem Gibonnijem

RTL.hr
09.07.2024 13:00

Bivši kandidat 'Hell's Kitchen Hrvatska' Nikola Mrvac pohvalio se susretom s domaćim pjevačem. Naime, objavio je fotografiju s Gibonnijem i napisao mu posvetu. 

"On je jedan jedinstven, njime ponosi se flota, u galaksiji ciloj nema takvoga pilota. Životni, nimalo nametnuti nego od moje duše odabran životni mentor. Gibonni, hvala za verse i note, šarene perle meni ne trebaju", poručio je Nikola uz fotografiju. 

Nikola Mrvac i Gibonni
Nikola Mrvac i Gibonni FOTO: Instagram

Inače, Nikola je nakon izlaska iz 'Hell's Kitchen Hrvatska' rekao da mu je show donio nevjerojatno iskustvo. "Moj zadnji dan u 'Hell's Kitchenu' bio je jako dug, uzbudljiv, sve u svemu dobar, ali evo, napravio sam greškicu, dvije, tri koje su me koštale izlaska. Tužan sam možda malo, sretan u isto vrijeme, više osjećaja. Teško mi je sada reći na prvu, ali jako sretan kad se sve zbroji", ispričao je za RTL.hr. 

HK - Nikola
HK - Nikola FOTO: RTL

Otkrio je što misli o glavnom chefu Tomu Gretiću. "Chef Gretić je ikona. Pun znanja, strog, ali pravedan. Inspiracija za taj kuharski put koji svi imamo. Jako mi je drago da sam imao šansu biti pored njega", rekao je Nikola. 

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na platformi Voyo!