Hell's Kitchen Hrvatska

Nikola napustio 'Hell's Kitchen': Ne mogu više ništa promijeniti'

Nikola je bio lošiji u repliciranju omleta Toma Gretića

RTL.hr
15.05.2024 22:40

Nikola i Viktor su nominirani, a glavni chef Tom Gretić im je otkrio da se za ostanak bore pripremom omleta, odnosno moraju replicirati njegov omlet. "Spekao sam par dobrih omleta u životu, ali nikad s ovakvom tremom i u ovakvom ambijentu", komentirao je Viktor. 

Gretić je objasnio Nikoli i Viktoru da kuhaju u isto vrijeme i da mogu pratiti što on radi. "Pokušajte napraviti najsličniju varijantu tog omleta", istaknuo je. 

Nikola i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Nikola i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Ostali kandidati pratili su dvoboj iz kuće. Gretić je otkrio Viktoru i Nikoli da rade omlet s pilećom jetricom. 

"Probajte završiti kad i ja", rekao im je. "Netko tko ne radi s hranom, misli da je omlet samo omlet", komentirao je Nikola i objasnio koji sve faktori važni. 

Nakon što su pripremili omlete, Gretić je komentirao da je Nikola stavio premalo porta i da mu je omlet presuh. "Moja pogrešna procjena", priznao je Nikola. Gretić je za Viktorov omlet rekao da je lijep i baršunast iznutra, ali mrvicu premasan. Rekao je da i su mu jetrica ispala dobro. 

"Sve u svemu, dva lijepa omleta. Nijedan ne bi podbacio", komentirao je Gretić.

Nikola, Hell's Kitchen Hrvatska
Nikola, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Odlučio je da show napušta Nikola. "U jednu ruku mi je drago, u drugu sam tužan, ali tako je. Ne mogu više ništa promijeniti", rekao je Nikola. 

Nikola, Hell's Kitchen Hrvatska
Nikola, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"U 'Hell's Kitchenu' sam možda najviše naučio kako je raditi u timu jako dobrih kuhara koji imaju svoja različita razmišljanja, ali moraju se u tom nekom trenu slagati kako bi sve funkcioniralo dobro. Možda prije nisam bio previše timski igrač, ali ovdje sam sigurno bio bolji. Kuhao sam, uživao sam, naučio svašta, upoznao super ljude. Samo nek se bore do kraja. Volio bih da plavi pobijedi", zaključio je. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':