Hell's Kitchen Hrvatska

Nikola za RTL.hr o lijepoj promjeni nakon 'Hell's Kitchena': 'Imao sam dosta ponuda nakon showa'

Nikola je ispričao za RTL.hr da je napredovao na poslu i otkrio čuje li se kandidatima 'Hell's Kitchen Hrvatska'

RTL.hr
10.07.2024 09:00

Bivši kandidat 'Hell's Kitchen Hrvatska' Nikola Mrvac progovorio je o svom životu nakon showa i otkrio je li se što promijenilo te čuje li se s kime od ostalih kandidata. 

"Radim u restoranu u Zagrebu u kojem sam radio i prije 'Hell's Kitchena'. Prije sam bio zamjenik chefa, a sad sam chef kuhinje. Imao sam dosta ponuda nakon showa, ali ne želim ići raditi na more. Ne želim raditi 16 sati. Privatni život mi je sada važniji od posla", ispričao je Nikola.

Nikola i Anel
Nikola i Anel FOTO: Privatni album

Trenutno je na godišnjem odmoru tijekom kojeg rješava neke obveze, a ne planira na more. "Ići ću još u rujnu na godišnji odmor. Djevojka i ja ćemo otputovati u Makedoniju. Ona je izrazila želju da želi ići ondje. Vjerojatno ćemo otići i dva, tri dana na Jadran, ali nisam neki obožavatelj mora zbog gužvi. To onda postane više umaranje nego odmaranje", rekao je Nikola. 

Nikola i Marko
Nikola i Marko FOTO: Privatni album

Ostao je u kontaktu s nekim kandidatima 'Hell's Kitchena'. "Čujem se tu i tamo s Anelom, s Lucijom sam se našao. Većina njih je na moru. S Viktorom sam se družio, on je sad na Korčuli. Teško nam se uskladiti. Ne može se posao baš organizirati samo tako. U kontaktu sam i s Markom, Rokom Ć.", ispričao je. 

Nikola
Nikola FOTO: Privatni album

Objasnio je i kako si je organizirao posao tako da radi smjene po šest sati i kao chefu njegov posao je organizacija kuhinje. "Sa strane, odnosno privatno se bavim kreativnim kuhanjem. Dobro mi je u ovom restoranu, a nekad sam, čeka osam godina radio po 14 sati dnevno. Većina kuhara nije svjesna kad toliko rade da im pati život, zdravlje, a premalo su plaćeni za taj posao. Jedan kolega mi je sad rekao da je odradio više od 300 sati u mjesec dana. I gdje je tu onda život? Ja sam nakon što sam prestao raditi po cijele dane, počeo ponovno okupljati prijatelje, družiti se s obitelji. Nekad mi je posao bio glavni u životu", ispričao je Nikola. 

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na platformi Voyo!