Hell's Kitchen Hrvatska

Ostalo je pet kandidata u 'Hell's Kitchenu', a gledatelji otkrili koga vide u finalu!

Gledatelji su u anketi RTL.hr-a otkrili koga vide u finalu 'Hell's Kitchena'

RTL.hr
10.06.2024 15:00

U 'Hell's Kitchen Hrvatska' ostalo je samo petero kandidata - Anel, Lucija, Mauro, Vehid i Viktor, a finale je sve bliže. Ipak, za razliku od ostalih, Anelu je borba za dalje napetija jer ima crnu pregaču. 

"Znao sam da ću je dobiti. Eto, kako je, tako je", komentirao je Anel. 

U kući 'Hell's Kitchen Hrvatska' napetiji su i odnosi i izbijaju svađe među kandidatima. Naime, Lucija i Vehid naljutili su se na Anela. 

Hell's Kitchen
Hell's Kitchen FOTO: RTL

 Anel je rekao svima da bi bilo dobro da popričaju o nekim stvarima, a ne da se govori iza leđa.  "I mislim da bi bilo najbolje da vi dvoje porazgovarate o nekim stvarima", poručio je Luciji i Vehidu. 

"Povlači se moje i Vehino ime. Čemu to? Tko si ti da uopće spominješ moj odnos s bilo kime u kući?", pitala se Lucija. Anel je istaknuo da bi mu bilo drago da Lucija razgovara s Vehidom. "Tko si ti da meni govoriš o odnosima s bilo kime u kući?", istaknula je Lucija.

"Neka ti bude ovo zadnji put da si mene spomenuo", odgovorio je Vehid oštro Anelu, a u anketi RTL.hr-a gledatelji su otkrili koga od petero kandidata vide u finalu. Najviše glasova je dobio Vehid, a nakon njega Viktor. 

Anketa

Koga vidite u finalu 'Hell's Kitchena'?

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':