Hell's Kitchen Hrvatska

Plavi pobijedili u igri pa Lucija oduzela važne namirnice crvenima, a Gretić poručio: 'Pokvareno'

Crveni tim izgubio je u igri toplo-hladno i za kaznu ostao bez nekih namirnica, a o tome je odlučivala Lucija

RTL.hr
11.04.2024 22:00

Kandidati su morali odigrati igru toplo - hladno u kojoj su vođe timova Lucija i Dominik navodili svoje kolege kako bi našli sakrivene papiriće s ispisanim namirnicama u kuhinjama. Plavi su bolje napredovali od početka, a crveni su ih u jednom trenutku počeli sustizati. Ipak, plavi tim je odnio pobjedu jer je ostao zaboravljen papirić sa suncokretovim uljem kod kante za smeće. 

Njihova nagrada je bila što mogu koristiti sve namirnice te je Lucija dobila zadatak da makne tri namirnice crvenom timu. Prvo je pitala smije li se konzultirati s crvenima, a Tom Gretić joj je rekao da mora sama odlučiti. 

Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"To je super prilika da im oduzmem svu moguću prednost", rekla je Lucija. Uzela je crvenima maslac, maslinovo ulje i luk. "Pokvareno", rekao je Gretić. 

Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Pa mislim pokvareno, ali dobro. Mi smo njima na jednom izazovu dali samo krilca tako da ruka ruku mije", komentirao je Dominik. "Težak će im biti zadatak", istaknuo je Viktor. 

Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić se našalio i pitao crveni tim: "Hoćete li kuhati na vodici?". Nakon toga je otkrio kandidatima da će pripremati jela sa zečetinom. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':