Hell's Kitchen Hrvatska

Plavi prozvali crvene pačićima, a Dominik otkrio: 'Mislim da neću moći ni biti blizu Vehidu'

Plavi tim raspravljao je o crvenima koje su počeli nazivati pačićima, a Dominik i Roko K. su vježbali i raspravljali o njegovoj poziciji vođe

RTL.hr
12.04.2024 21:40

Plavi tim je u spavaonici raspravljao o predstojećem zadatku, a Lucija je pitala ostale hoće li rasturiti u servisu. "Ja imam tako dobar osjećaj. Veselim se raviolima na boljoj razini i kamenice", rekao je Nikola. Lucija ga je pitala hoće li rasturiti, a on je odgovorio potvrdno. 

"Najbitniji je dan u 'Hell's Kitchenu'. Opuštena je atmosfera kod nas plavaca, ali isto tako, nadamo se da će pačići potonuti u crvenoj sobi", ispričala je Lucija. 

Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Roko K. vježbao je s Dominikom u dvorištu, a pitao je kako mu se kao vođi čini tim i kako ih vidi. "Ja stvarno mislim da će to biti u redu, samo još moram skupiti hrabrosti i sigurnosti. Trebam biti jači. Ja nekako mislim da neću moći biti ni blizu Vehidu, ali to je moj problem", rekao je Dominik. 

Dominik i Roko K., Hell's Kitchen Hrvatska
Dominik i Roko K., Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Dominik je odličan vođa trenutno. Sa svima je dobar, svima pomaže, uzima sve komentare u obzir što je po meni najvažnija stvar", komentirao je Roko K. Upozorio je Dominika da mu ne pada na pamet da odustane od pozicije vođe tima. "Mislim da ćeš ti to odlično odraditi", istaknuo je Roko K. "Hvala ti na tim riječima", rekao mu je Dominik. 

Roko K. je objasnio da Dominiku samo još treba nekoliko dana da se privikne na poziciju vođe i da će biti bolji kao tim. 

Plavi tim raspravljao je o crvenima, koje su počeli nazivati pačićima, i Chiara je rekla da moraju potegnuti u servisu. "Dominik je malo tih. Možda mu nedostaje malo jači karakter. Veho je prirodni lider", rekao je Viktor. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':