Hell's Kitchen Hrvatska

Plavi tim kiksao i posvađao se, crveni preuzeli sve i uspjeli! Pogledajte to veselje

Tom Gretić poslao je plavi tim van iz kuhinje, a crveni tim je preuzeo njihove narudžbe. Plavi tim je u kući raspravljao o greškama.

RTL.hr
09.02.2024 22:20

Tom Gretić promatrao je plavi tim u kuhinji, a zatim došao do njih. "Ajmo lijepo sve ugasiti. Ovaj put je bilo 40 minuta. Ajmo. Dva nominirana kad se vraćate", naredio im je.

Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Mi smo sami bili svjesni da ne fukcioniramo pa smo priželjkivali da završimo to", priznala je Marjana. 

Dominik je vidio što se dogodilo s plavim timom i upozorio svoj crveni tim. "Oni su vani, mi unutra. Samo polako. Koncentracija", rekao je. 

Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska
Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je došao do crvenog tima i rekao im da su naslijedili glavna jela od plavog tima. "Da, chefe", odgovorili su mu natjecatelji. 

"I njihovu pripremu?", pitao je Dominik. "I njihovu pripremu", potvrdio mu je Gretić. 

Roko Ć. priznao je kako je utjecalo na njega preuzimanje jela od plavog tima. "Obuzelo me 20 posto više adrenalina nego inače jer znam da moramo prebaciti s brzinom i snagom", rekao je. 

Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Plavi tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Plavi tim je u kući raspravljao o greškama i Mauro je upozorio Josipa što je krivo radio. "Nisam smio glazirati mrkvu", istaknuo je Josip. Mauro je redom nabrajao Josipove pogreške. 

"Debakl", istaknuo je. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

U crvenom timu vidjela se sloga u napetim trenucima. "Malo je bilo nezahvalno, ali htjeli smo pokazati tko smo i što smo", rekao je Damir. 

Marko i Dean su se u kući posvađali. "Što si tako nezahvalan?", pitao je Dean. "Ne možeš reći boli me...", istaknuo je Marko. "Nezahvalan si. Samo gledate druge što su pogriješili, a ne gledate svoje greške. U tome je stvar", komentirao je Dean. 

"Nisam ljut na ekipu, samo na pojedince", dodao je. 

Marko, Hell's Kitchen Hrvatska
Marko, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Dok su se oni svađali, crveni tim je odlučno servirao posljednja jela. "Još će i uspjeti", rekao je Gretić sous chefici Ivani Bekavac. Ona je potvrdila da hoće. "Nema slabe karike danas", dodao je Gretić. 

Crveni tim je uspio, a nisu skrivali koliko im to znači. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':