Hell's Kitchen Hrvatska

Roko Ć. napustio 'Hell's Kitchen', a Vehid i Viktor zamijenili timove!

Tom Gretić odlučio je da je kraj za Roka Ć. te da bi Viktor i Vehid trebali zamijeniti timove

RTL.hr
24.04.2024 22:50

Crveni tim nominirao je Milenu zbog prepečenih kotleta i Roka Ć. zbog problema s kamenicama. "Idem s mišlju da će mi reći da skinem pregaču i idem van", rekla je Milena koja je istaknula da je svjesna svoje pogreške. 

"Da nisam pogriješio s tim kamenicama, danas definitivno ne bih bio nominiran jer nisam imao razloga osim toga", rekao je Roko Ć. Gretić je istaknuo da je podbacio u količini holandeza koji je stavio na kamenice. 

Milena i Roko Ć., Hell's Kitchen Hrvatska
Milena i Roko Ć., Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Milena se požalila da je izgubila koncentraciju zbog zbrke u crvenoj kuhinji. Gretić je pitao Vehida zašto on nije pazio na to što je radila Milena, a on je odgovorio da je pripremao ostale namirnice. 

Gretić se osvrnuo i na Anela i njegovo ponašanje te pitao koga je smetalo, a Milena se javila. "Krivo je pročitao blokove. Nastao je toliki kaos zbog njega", istaknula je. 

Gretić je nakon toga iznenadio sve i pozvao Viktora naprijed. "Zašto?", pitao se on. 

Gretić je komentirao da se kandidati plavog tima previše oslanjaju na Viktora i da to nije pravedno prema njemu. "Ne osjećam se tako", rekao je Viktor. Istaknuo je da mu je drago dijeliti svoje znanje. 

Gretić je rekao Viktoru, Vehidu i Roku Ć. da skinu bluze. "Mislim da ne idemo svo troje doma, ali ako me misli mijenjati, neće to tako ići", komentirao je Roko moguću promjenu tima. 

Viktor, Roko Ć. i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Roko Ć. i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je odlučio da Viktor prelazi u crveni tim, a Vehid u plavi te da Roko Ć. ide kući. "Roko, došao ti je kraj. Napusti 'Hell's Kitchen", rekao je glavni chef. 

"Nisam uspio izdržati sve što se od mene tražilo i to je to. Mislim da ovo nije nikakav kraj, samo početak, pogotovo mene kao kuhara", istaknuo je Roko Ć. 

Viktor, Roko Ć. i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Roko Ć. i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':