Hell's Kitchen Hrvatska

Roko iz 'Hell's Kitchena' za RTL.hr: 'Radim u mediteranskom restoranu, jako sam zadovoljan'

Roko Kunčić je za RTL.hr otkrio gdje sada radi i koji su mu planovi za ljeto

RTL.hr
01.07.2024 16:00

Roko Kunčić bio je najmlađi natjecatelj 'Hell's Kitchen Hrvatska', a u show se prijavio isključivo kako bi sebi dokazao što može i zna. Za RTL.hr je otkrio kako se trenutno osjeća odlično. 

''Vrhunski se osjećam i jako sam zadovoljan trenutnim životom'', priznao je, a otkrio je i gdje trenutno radi te koji su mu planovi za ljeto. 

''Trenutno radim u restoranu 'Mala Mora' u Kaštel Lukšiću. Za ljeto planiram raditi što više, skupljati nova znanja i učiti od novih kolega i šefa, naravno, te uživati u mirisu Mediterana", rekao je Roko, no volio bi u skorijoj budućnosti postati šef kuhinje. 

Roko Kunčić, Hell's Kitchen Hrvatska
Roko Kunčić, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: Instagram

''U budućnosti bi volio postati šef nekog malog restorana uz obalu i raditi vrhunske specijalitete'', otkrio je, a sudjelovanje u 'Hell's Kitchen Hrvatska' mu je svakako bio korak naprijed. "Show me je natjerao da razmišljam drugačije kako poslovno tako i privatno, i ono sta nisam očekivao je to da me ljudi prepoznaju i imaju pozitivne komentare na moj uspjeh i općenito show'', priznao je Roko. 

''Od bivših natjecatelja najviše se čujem s Dominikom, Chiarom, Vehidom, Markom i Rokom Ć. S njima mi je kontakt od prvog dana u kući do sada ostao isti, a za viđanje, nažalost, nema nitko od nas puno vremena jer nam je takav posao'', dodao je Roko. 

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':