Hell's Kitchen Hrvatska

Teške riječi pale u crvenom timu: 'Teško je odgojiti 28-godišnjeg muškarca'

U crvenom timu proradile su emocije nakon poraza u zadatku, a Anel je rekao pred svima što mu smeta

RTL.hr
11.04.2024 22:45

Crveni tim je nakon poraza i pripreme filane paprike provodio vrijeme u kuhinji, a Anel je rekao da bi želio razgovarati sa svima. Istaknuo je da kada je došao u 'Hell's Kitchen' vidio potencijal u kandidatima, no da sada idu samo prema dolje. Otkrio je da mu je došlo da ode doma kada je čuo da je Milena rekla da je nije briga za jedan bod. 

Anel, Hell's Kitchen Hrvatska
Anel, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Ideš u krivom smjeru. Rekla sam da me nije briga za jedan bod ako nismo dobili", istaknula je Milena. "Ako si ti individualka, mislim da za to nema mjesta ovdje", poručio joj je Anel. "Ne znam više kako da se izrazim. Danas sam baš pukao zbog toga", dodao je. Milena je pitala zbog čega je pukao, a Anel je rekao da zbog njezinih riječi. Ona mu je pokušala objasniti da ju je krivo shvatio. 

Milena, Hell's Kitchen Hrvatska
Milena, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Možete li samo ne preglasnim tonom?", pitao je Dominik. Milena je rekla da ne želi da je Anel proziva za krive riječi. U raspravu se uključio Vehid. "Možemo li tiše malo? Možemo li jedan po jedan?", rekao je. Pitao je da li je to razgovor odraslih osoba. "Ako nećete pričati lijepo, nećete nikako pričati", istaknuo je Vehid.

Milena je komentirala da se nepotrebno troši energija. Dominik je rekao da mu je cijela situacija bezveze i istaknuo da je Milena dobro rekla. "Meni smeta što Anel brzo plane i što ima neke te reakcije. To mi užasno smeta. To onda utječe na mene i na ostatak tima", otkrio je Vehid u čemu vidi problem. Anel je komentirao da onda treba poraditi na tome i zaključio je da treba početi od sebe. 

Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Počni ti onda od sebe", poručio mu je Vehid. "Ja sam počeo od sebe", rekao je Anel. "Kad si počeo? To što drugima nabijaš sve. Kako si počeo?", pitao je Vehid. Anel je potom otišao iz sobe. 

Nakon toga je komentirao da mu Dominik nije dobar kao vođa jer je preblag. "Nemojte ovo, nemojte ono. Što nemojte? Ja planem, ali planem s nekim razlogom. Zato što mi je stalo da pobijedimo i da stvarno budemo bolji, ali mislim da s takvim stavom nećemo", rekao je Anel. 

Dominik je komentirao da nije opravdan takav Anelov ispada. "Često zna imati te svoje epizode i pričali smo već puno puta s njim, ali teško je doprijeti do njega. Teško je odgojiti 28-godišnjeg muškarca", rekao je. 

Dok su se u crvenom timu vodile napete rasprave, plavi tim se vratio u odličnom raspoloženju nakon kuglanja. "Baš sam sretna zbog njih. Njihova sreća trebala bi nam biti motivacija da sljedeći put osvojimo nagradu", zaključila je Milena. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':