Hell's Kitchen Hrvatska

Tomislav otkrio zbog koje kandidatkinje mu je neizmjerno žao što je ispala: 'Bila je kao miš koji viri iz brašna'

Tomislav je napustio 'Hell's Kitchen Hrvatska' i u intervjuu za RTL.hr otkrio ponešto o kolegama u showu

RTL.hr
01.04.2024 15:00

Tomislav je ispao iz showa 'Hell's Kitchen Hrvatska', a dokazao je koliko mu je cijelo iskustvo značilo kada je pustio suzu. Rekao je kako mu je žao što odlazi, kao i zbog činjenice da tijekom servisa nije slušao sebe, već druge, konkretno Nikolu s kojim je u tom trenutku radio u timu. 

U intervjuu za RTL.hr otkrio je tko su njegovi favoriti za pobjedu. "Prvog dana sam rekao da su mi favoriti iz crvenog tima Dominik i Vehid, a iz plavog Domagoj i Mauro. Kao petog kandidata naveo sam Teu. Rekao sam da je kao miš koji viri iz brašna i u nekom trenutku će iskočiti, ali je brzo ispala iz showa. Jako je dobro osoba, jako dobra kolegica, hoće uvijek pomoći, imala je dosta dobrog znanja", pojasnio je Tomislav. 

HK - Tea
HK - Tea FOTO: RTL

Kad završi show, kaže da će s većinom kandidata ostati u kontaktu. Osvrnuo se i na prijašnje vođe plavog tima, a i na novog Domagoja.

"Mauru nije išla uloga vođe, odličan je kao kolega. Kad mu je oduzeta titula, prodisao je, počeo se smijati. Marko je bio opušteniji, bilo je bolji. Više je komunicirao s nama tijekom rada, pripreme. Domagoj će biti sasvim u redu. Mislim da sa svojim stavom, ponašanjem i znanjem može biti dobar vođa", ispričao je Tomislav. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':