Hell's Kitchen Hrvatska

TOP 5 trenutaka 'Hell's Kitchena': Roko K. otišao kući, a Chiara se vratila kod crvenih i prva je nominirana

Kandidati 'Hell's Kitchena' imali su buran tjedan u kojemu je Roko Kunčić otišao kući, crvenom timu vratila se Chiara, a onda je nominirana

RTL.hr
05.05.2024 15:00

Dominiku u restoran stigla djevojka

Dok je pripremao jelo, Tom Gretić rekao je Dominiku da uzme narudžbu od gostiju. Kada je došao do stola, iznenadio se kada je vidio svoju djevojku Kristinu i prijatelje. 

Kasnije se ispričao Kristini jer se ponašao strogo profesionalno. "Oprosti, Kristina. Žao mi je što te nisam zagrlio", poručio je Dominik. 

Lucija smatra da mora biti oprezna zbog Vehida

Viktor i Lucija raspravljali su o servisu, a ona je otkrila da joj je najteže u njezinom timu s Vehidom. "Ne mogu trenutno pročitati njegovo stanje uma. On sada šuti", komentirala je. 

"Grize nešto u sebi...", rekao je Viktor. "Da, i čeka da eksplodira i kao da on preuzme. Mislim, osjeća se to da mu ne odgovara to, pogotovo što sam ja kao žena", nadovezala se Lucija. 

"Veho ima jedan jedini cilj tu i to je pobijediti", istaknula je. Objasnila je kako su mu se dogodile neke nepredviđene situacije i to ga je malo izbacilo iz takta. 

"Sada igra malo drugačiju taktiku. Mislim da to što ne priča ne znači da je manje opasan nego što je bio prije. Ja mislim da je trenutno najopasniji", komentirala je Lucija. Viktor joj je rekao da se ona usredotočila na ulogu vođe, ali da treba i paziti da svoje kuhanje. 

"Ne da mi treba imunitet nego jako mi treba imunitet da poremetim drugima planove", zaključila je Lucija. 

Chiara je prva nominirana

Tom Gretić odlučio je da Chiara i Milena zaslužuju nominacije nakon što nisu servirale svoje tanjure, a našle su se u izazovu u kojem su morale šest steakova narezati na određene veličine. Chiara je imala problema dok si je Milena uspjela posložiti veličine i bila je blizu zadane gramaže. 

"Barem sam prije izrezala", tješila se Chiara. "Dobro, ti si široke ruke", rekao je Gretić kroz smijeh. 

Milena je pobijedila s rezultatom 3:0. "Sad znate ubuduće tko zna meso rezati", istaknuo je Gretić. Pohvalio je Milenu da je dobro odradila izazov. 

Chiari je bilo neugodno što je toliko griješila. "Toliko me sram da to ne mogu opisati", komentirala je. 

Gretić je komentirao da je Mileni malo nedostajalo da pogodi točnu veličinu i da ne zna je li to sreća ili da zna. Ona je rekla da je često radila s mesom. 

Chiara se vratila u crveni tim

Tom Gretić je nakon izbacivanja Roka K. odlučio da se Chiara vraća u crveni tim. "Mislim si, je li ovo moguće", komentirala je Chiara ovu novost. Članovima crvenog tima bilo je drago i dočekali su je veseli. 

Roko K. napustio 'Hell's Kitchen'

Crveni tim nominirao je Roka K. i Dominika dok se plavi tim odlučio za Luciju i Maura te je Anel imao crnu pregaču od ranije. Tom Gretić je rekao da je cijelo vrijeme tražio način da ih nominira. "Nisam našao rješenje. Nikakvo. Ja sam prvenstveno razočaran", istaknuo je. 

Chiara je komentirala da se kroz sve ove servise još nije dogodilo da su oba tima završila servis bez greške. "To sigurano mora biti frustrirajuće", rekla je. 

Gretić je pitao Dominika zašto Roko K., a on je objasnio da je trebao obratiti više pažnje na bisque. Potom je pitao Roka K. zašto Dominik. "Radi temeljca", odgovorio je. Roko je objasnio da se osjeća krivim iako nije radio bisque. "Evo, odgovaram za to", istaknuo je. 

Mauro, Lucija, Dominik i Roko K., Hell's Kitchen Hrvatska
Mauro, Lucija, Dominik i Roko K., Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Lucija je objasnila da je Mauro nominiran radi viška priloga i jer se nisu slagali u pripremi. Mauro je rekao da je Lucija nominirana jer je izbačena iz kuhinje. 

Gretić je otkrio koliku je financijsku grešku napravio Mauro, a koliku Lucija pa je poslao Maura natrag. 

Gretić je pohvalio članove plavog i crvenog tima koji su se trudili u servisu do kraja. Poslao je natrag Dominika i Anela. "Stvarno mi je stalo da ostanem ovdje i pokažem još puno stvari", istaknuo je Anel. 

Gretić je rekao Luciji da se ponavlja u greškama, a Roku K. da je u padu i da je ravnodušan te da nema motivaciju. Odlučio je da Roko K. odlazi kući. Rekao je da nije imao veze s bisqueom. "Ali opet kažem, to je dio mog jela. Trebao sam to nadgledati", priznao je. 

"Jako dobro iskustvo. Pamtit ću ovo kao jedan dobar period u životu koji mi je promijenio poglede na kuhinju i ljude. Ovo je definitivno novi početak za mene", komentirao je Roko. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':