Hell's Kitchen Hrvatska

Vehid ide u finale 'Hell's Kitchena': 'Nek bace kantu hladne vode da se razbudim'

Vehid je pripremio bolje jelo od svog protivnika Maura i prošao u finale 'Hell's Kitchena'

RTL.hr
14.06.2024 22:40

Vehid je kuhao protiv Maura za odlazak u finale jer je tako odabrao nakon pobjede u izazovu. Tom Gretić rekao je Mauru da mu omjeri u jelu nisu bili ispravni. "Ta tuna se nažalost izgubila. Prezentacijski jako lijepo, sjajna ideja", komentirao je Gretić. 

Vehid je rekao da je Mauro odradio dobar posao i da se teško natjecati s njegovim tanjurom. Gostujući chef Hrvoje Zirojević je komentirao da je Vehid dobro pripremio tunu. "Masline su ti previše prevladale. I u donjem dijelu i u punjenju tehnički jako lijepo odrađeno. Opet je trebalo malo smanjiti snagu guščje jetre jer je bila prejaka", rekao je. 

Mauro i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Mauro i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je istaknuo da je dao tanjur koji je mogao biti dva tanjura. Pitao je što je bilo s graškom, a on je rekao da je radio kremu. Branio se da mu sve rolice nisu ispale jednako jer su mu se tresle ruke. 

Gretić je rekao da su oba tanjura sjajna, ali da se treba raditi na detaljima. "Mi stvarno tražimo dlaku u jajetu", poručio im je.

Gostujući chef Zirojević otkrio je da u finale ide Vehid. "Jesi dobro, Vehide? Hoćeš malo vode? Plači ako ti dođe", pitao je Zirojević. "Iskreno, mislim da bi mi dobro došla neka medicinska pomoć u ovom trenutku tako da, ako ništa drugo, nek barem da bace kantu hladne vode preko mene da se razbudim", komentirao je Vehid. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':