Hell's Kitchen Hrvatska

Vehid izgubio od Domagoja pa priznao: 'Osjećam se malo lošije...'

Domagoj je za dlaku odnio bodove Vehidu

RTL.hr
19.04.2024 22:40

Domagoj i Vehid zajedno su došli pred Toma Gretića sa svojim tanjurima. "Vratila se boja u oči?", pitao je Gretić Vehida. On je to potvrdio. 

Domagoj i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Domagoj i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Gretić je prvo kušao Vehidovo jelo. "Jedino kad je nešto skroz loše, onda mu je taj izraz lica dosta drugačiji. Ovaj put to nije bilo tako tako da nadam se da će biti neki pozitivni komentari", rekao je Vehid. 

Gretić mu je rekao da pričeka na komentar. "Nije ništa ugodno u tom trenutku jer mi se ništa nije izjasnio što se tiče okusa", rekao je Domagoj. "Sviđa mi se. Razigrano, vedro", rekao je Gretić o izgledu njegovog jela, a zatim ga probao.

"Mislim da je ovo možda čak najbolje tvoje jelo. Na sreću, balans svih ovih umaka je pogođen. Ima malo i kiselosti i mističnosti u tome. Sjajno", komentirao je glavni chef. Rekao je i da mu je Vehidovo jelo sjajno. 

"Ovo je ono gdje biste vi trebali gurati naprijed na kompleksnosti, ali ne s hrpu sastojaka", istaknuo je Gretić. 

Domagoj je priznao da je ugodno iznenađen chefovim komentarima. "Za ušicu igle Domagoj", otkrio je Gretić kome dodjeljuje pet bodova. 

Domagoj i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Domagoj i Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Osjećam se malo lošije nego što bih da sam dobio bodove, ali opet s druge strane, imao sam super komentare i išao sam protiv čovjeka koji je napravio svoj najbolji tanjur u cijelom showu tako da se ipak ne mogu osjećati toliko loše", komentirao je Vehid. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':