Hell's Kitchen Hrvatska

Vehid tuguje zbog promjene tima, a Viktor je sretan: 'Nije ugodan osjećaj'

Vehidu je teško pala promjena tima dok se čini da je to Viktor brzo prihvatio

RTL.hr
25.04.2024 10:00

Tom Gretić iznenadio je timove zamjenom kandidata Vehida i Viktora, a mnogima to nije dobro sjelo. "Uopće nisam ovo očekivao. U šoku sam još uvijek. Baš je nevjerica neka. Nezamislivo mi je da Vehid ide u plavi tim", komentirao je Dominik koji je tješio Vehida. 

"Ne znam što bih prihvatio kao veći udarac, to što je Roko Ć. izašao ili to što sam dobio plavu bluzu, ali definitivno ni jedno ni drugo nije ugodan osjećaj", rekao je Vehid. Kandidati crvenog tima redom su tješili Vehida. 

Hell's Kitchen Hrvatska
Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Nikad nisam vidio još tako čovjeka bespomoćnog i očajnog", istaknuo je Dominik.

Lucija je rekla Vehidu da će mu pripremiti krevet u plavoj spavaonici i da se nada da će prihvatiti kandidate plavog tima otvorenog srca kao što će oni prihvatiti njega. To ga je malo nasmijalo. Nikola mu je rekao da ima svoj difuzor. 

Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"On je dosta miran. Mi smo u biti svi dosta mirne osobe, volimo svoj mir i komuniciramo nužno i mislim da bi mogao upoznati čari nekog otvorenijeg razgovora", komentirala je Lucija. 

Crveni tim poželio je dobrodošlicu Viktoru, a on je izgledao kao da je puno lakše prihvatio promjenu nego Vehid. "Jako se radujem našoj budućoj suradnji. Znam da ćeš biti super dodatak timu, znam da nećeš biti previše tužan jer si otišao iz plave sobe. To je sve jasno", rekao je Dominik Viktoru. 

Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska
Crveni tim, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Tu smo svi zajedno. Ja se isto veselim suradnji vama i da lijepo kuhamo", istaknuo je Viktor. Dodao je da se mijenja tempo u ekipi i da se mora prilagoditi crvenima. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':