Hell's Kitchen Hrvatska

Viktor je drugi finalist 'Hell's Kitchena': 'U glavi si govorim: 'Reći će ime Lucija''

Viktor je pobijedio Luciju i u finalu 'Hell's Kitchena' se bori protiv Vehida

RTL.hr
14.06.2024 23:00

Lucija je za finale kuhala protiv Viktora, a gostujući chef Zirojević istaknuo da su jela bila odlična. "Naravno, kao i njima uz neke male nedostatatke. Nekako ste se malo odmakli od onih mojih okusa. Lucija, ti si tu bila više na tragu od Viktora jer si nekako malo više ispoštavala tu neku ideju. Lignja je na naglo dobro napravljena. Međutim, nadjev je bio dosta problematičan, dosta je stršio, dosta je bio blag", komentirao je. 

Lucija i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Lucija i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Toma Gretića je zanimalo zašto je Lucija stavila komorač u jelo, a ona je odgovorila da ga je morala iskoristiti. "Pa napravi čips, napravi bilo što", rekao je Gretić. Dodao je da  je nedostajalo okusa. "Ali s druge strane prekrasan tanjur", istaknuo je Gretić. 

Chef Zirojević je rekao da je Viktor bio ekstreman sa začinima. "Tjestenina je bila dobro odrađena. Nadjev je bio malo žešći i malo je bio jači. Umak je bio jak", komentirao je. Istaknuo je da je limun prevladao na tanjuru. 

"Tehnički niste pogriješili. Tvoje jelo nije preslano, tvoje jelo nije bljutavo. Znači, sve je začinjeno, sve ima smisla, govorimo samo o esencijama okusa", rekao je Gretić. 

Viktor je komentirao da je uzbuđenje na vrhuncu dok čekaju odluku tko je drugi finalist. "Dok čekam to, u glavi si govorim: 'Reći će ime Lucija'", rekao je. 

Chef Zirojević otkrio je da je drugi finalist Viktor. "Želim Vehi i Viktoru da se bore junački. Nažalost, nemam trenutno favorita. To mi je jako teško priznati", komentirala je Lucija kroz suze. 

Lucija, Viktor, Vehid, Hell's Kitchen
Lucija, Viktor, Vehid, Hell's Kitchen FOTO: RTL

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':