Hell's Kitchen Hrvatska

Viktor pobijedio u 'Hell's Kitchen Hrvatska'! 'Trebalo mi je ovo u životu'

Viktor je pobijedio Vehida u finalu 'Hell's Kitchen Hrvatska'

RTL.hr
15.06.2024 22:08

Došao je trenutak za proglašenje pobjednika 'Hell's Kitchen Hrvatska', a glavni chef Tom Gretić tražio je Vehida i Viktora da mu pokažu ruke da vidi tresu li se. "Mauro, tebi je to utopija", našalio se Gretić. Maura je to nasmijalo i istaknuo je da njegove ruke u pomaganju Viktoru nisu bile slaba karika. 

"Prvo da vas pohvalim, jednog i drugog. Sjajan servis, Sjajni meniji, sjajna jela. Ako baš cjepidlačim, danas je bilo nekih sitnih problema", komentirao je Gretić. Dodao je da se ne može napraviti menu koji svima odgovara. 

Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid i Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Po meni ste sjajno odradili zadatak i nemate se čega sramiti ili se loše osjećati zbog toga. Kroz sve ove duge mjesece vidi se vaš konstantni rast, ali stvarno konstantni i došli ste kao već formirani kuhari, ali ste sve to digli na potpuno drugačiji nivo. Čestitam", rekao je Gretić. Istaknuo je da i Vehid i Viktor imaju mogućnost otići raditi u restoran LD na Korčuli koji ima Michelinovu zvjezdicu. 

"Srce ti kuca na dvjesto", komentirao je Viktor prije proglašenja. "Prenapeta situacija", rekao je Vehid. 

Gretić je otkrio da je pobjednik 'Hell's Kitchen Hrvatska' Viktor! "Trebalo mi je to u životu jer malo sam stagnirao i volim u nešto ići, dati sve od sebe", rekao je Viktor. "Drago mi je da je netko pobijedio tko stvarno voli taj posao, netko tko će stvarno truditi rasti nakon svega ovoga. S druge strane mi je tužno što ja nisam uzeo tu titulu, ali opet, dogurao sam do finala", istaknuo je Vehid. 

 Hell's Kitchen Hrvatska
Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Vehid, a onda i bivši kandidati pohitali su u zagrljaj Viktoru. 

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' možete pogledati na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':