Hell's Kitchen Hrvatska

Viktor podijelio atmosferu s novog posla: Promijenio poslodavca, ali i frizuru!

Pobjednik Hell's Kitchena Viktor nakon showa zaposlio se u prestižnom restoranu na Korčuli

RTL.hr
17.06.2024 16:00

Pobjednik 'Hell's Kitchena Hrvatska' Viktor nakon showa odlučio je napraviti zaokret u karijeri. Nakon godina rada u inozemstvu, zaposlio se u prestižnom restoranu s Michelinovom zvjezdicom na Korčuli, a na društvenim mrežama se pohvalio ugodnom atmosferom. 

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Novo radno mjesto, nova zurka. I fina vina", napisao je Viktor na društvenim mrežama. 

Naime, ovo mu nije prvi put da je radio u prestižnim restoranima. Prije nekoliko godina je radio kao šegrt u jednom Michelinovom restoranu u Parizu, a zatim u Londonu,  Brazilu i Španjolskoj. Ovaj Francuz u Lijepu Našu došao je raditi prije osam godina, a u budućnosti bi volio imati mali restoran u kojem bi se svaki dan mijenjao jelovnik, ovisno o sezoni i dostupnosti namirnica na tržnici.

Naime, Viktor je vrlo pustolovan, voli mijenjati poslove i okruženja, a prije ulaska u show za RTL.hr je otkrio kako je izgledao njegov put.

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Počeo sam kuhati u ugostiteljskoj školi u Francuskoj s 15 godina. Nakon toga sam počeo raditi u Parizu, u jednom restoranu s Michelinovom zvjezdicom kao šegrt godinu dana. Nakon toga mi je došla želja za putovanjem pa sam otišao u London u kojem sam radio i uživao. Nakon toga sam se vratio u Francusku i radio s jednim poznatim chefom. Sve smo radili sami i to mi je bila škola. Mana mi je što kao chef nikada nisam ciljao na karijeru, možda mi je to mana, ali malo sam uživao i kuhao u isto vrijeme. Nakon toga mi je bila želja ići još dalje pa sam otišao u Brazil tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine, išao sam bodriti Vatrene i onda sam nakon toga ostao dvije godine. Radio sam u francuskom restoranu u Rio de Janeiru. To je bilo fantastično, puno dragih ljudi i fenomenalno iskustvo", otkrio je tada. 

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' možete pogledati na platformi Voyo!