Hell's Kitchen Hrvatska

Zaboravni Roko Ć. uvijek nas nasmije, a ima originalne izlike: 'Nisam siguran. Brzo pričaju'

Roko Ć. često ima problema s nabrajanjem jela i sastojaka, a Vehid smatra da je to zbog treme i strahopoštovanja prema Tomu Gretiću

RTL.hr
25.02.2024 18:00

Roko Ć. često nasmije svoje ostale natjecatelje i Toma Gretića svojim izjavama i smetenošću kada mora predstaviti jelo. 

"Roko, puše li bura tamo na stanicama? Znači, 13 ljudi je napravilo ovo, a Roko napravi ovo", rekao je Gretić Roku kada su morali replicirati njegovo jelo. Rokova rolica na tanjuru je bila polegnuta umjesto da bude uspravna kao kod ostalih. 

Rokov tanjur, Hell's Kitchen Hrvatska
Rokov tanjur, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Uvijek kontra", priznao je on. 

"Nije da mi se ne sviđa, ali to nije bio zadatak", istaknuo je Gretić. Roko je potom odgovarao Gretiću s čime je na tanjuru imao problema pa se nije mogao sjetiti komorača nego mu je Mauro šapnuo. 

Kada je servirao svinjski šnicl s umakom, Gretić je Roku Ć. dao koristan savjet. "Izbjegavaj sosove koji izgledaju kao puna dječja pelena", rekao je. To je bio trenutak koji je nasmijao ostale kandidate. 

Kada je bio zadatak posluživanja gostiju u restoranu, Roko Ć. se malo mučio s objašnjavanjem Gretiću kako su podijelili zaduženja i koja jela pripremaju. "Imaš problema s pamćenjem", rekao je Gretić. "Da, chefe", priznao je Roko Ć. 

Branio se da nije baš čuo što je na meniju i išao se konzultirati. "Imaš tri sekunde", istaknuo je Gretić. "Mislim da Roko ima strahopoštovanje prema chefu tako da čim on njega vidi, njemu je veća trema. Zaboravi i ono što zna", komentirao je Vehid. 

Roko Ć. mučio se s nabrajanjem jela čak i kad se konzultirao. "Nisam siguran. Brzo pričaju. Nisam čuo kad su se to dogovorili", rekao je. 

Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':