Ljubav je na selu

Anita Martinović podijelila predivne vijesti: 'Postala sam tetka, srce mi je veliko kao kuća'

Anita Martinović otkrila je kako je njezina sestra rodila kćer, a prije pola godine njezin je brat također dobio djevojčicu

RTL.hr
15.04.2024 10:01

Voditeljica 'Ljubav je na selu' Anita Martinović na društevnim mrežama objavila je predivne vijesti. Otkrila je kako je njezina sestra rodila kćer te je njihova obitelj obogaćena za još jedno maleno stvorenje. Prošle godine u studenom postala je teta kada je njezin brat dobio kćer, a sada joj se ponovno život upotpunio.

"Velika stvar se dogodila danas. Moja mama seka je postala mama, a ja tetka po drugi put. Danas nam se rodila naša mala Zoe. Seko, velika ti pusa, bila je to velika i dugačka borba. Dugo smo je iščekivali i svaka ti čast. Srce mi je veliko kao kuća, Dobrodošla mala Zoe", rekla je Anita na društvenim mrežama. 

Anita Martinović, Ljubav je na selu
Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Prošle godine je to također obznanila javno. 

"Važno! Dragi ljudi, postala sam tetka prvi put u životu! Moj mali braco je postao tata i došla nam je na svijet mala Stela! Malo je bila ljuta u početku što je morala napustiti svoje sigurno utočište, no zato ćemo dati sve od sebe, da joj uljepšamo ostatak života na ovom svijetu! Čestitke hrabroj mamici i mom dragom bratcu! Volim vas!", otkrila je Anita pokraj videa. 

Inače, Anita je već nekoliko sezona voditeljica 'Ljubav je na selu' i otkrila je da se često zbliži s farmerima te da joj se povjere. "Jako često oni imaju jako teške životne sudbine i onda kad se kamere ugase malo su slobodniji da se o tome popriča. Otvore mi dušu, što je zapravo odlična stvar jer se tako puno bolje i povežemo pa onda puno bolje kasnije komuniciramo i pred kamerama", ispričala je Anita. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':