Ljubav je na selu

Anita Martinović za RTL.hr o trenutku koji ju je uplašio na snimanju 'Ljubav je na selu': 'Kao scena iz Hitchcockovog filma'

Anita Martinović je ispričala detalje sa snimanja nove sezone 'Ljubav je na selu' koje kamere nisu zabilježile

RTL.hr
25.05.2024 09:00

Anita Martinović provela je vrijeme na imanju svakog farmera u prvoj emisiji 'Ljubav je na selu'  te nas upoznala s njima, a za RTL.hr je otkrila najbolje dogodovštine sa snimanja i tko je bio najbolji domaćin.

Na jednu situaciju nije bila spremna. ''Odlična situacija je bila kada smo Ivo Obreza i ja išli ploviti čamcem. Nismo imali motor na njemu pa smo morali skupa veslati, a ja sam bila u haljini i štiklama tako da nisam bila spremna za takav pothvat'', rekla je veselo Anita.

Ivo Obreza i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Ivo Obreza i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Kod Ivice su je iznenadili njegovi živahni golubovi. ''Ivica ima golubove, a ušla sam s njim u kavez da ih podragam. Kad je išao dohvatiti jednog goluba, svi su poletjeli oko mene. To je izgledalo kao scena iz Hitchcockovog filma'', komentirala je Anita. 

Ivica Turas i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Ivica Turas i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

S Ilijom je imala simpatičnu vožnju. "Ilija me provozao u svom kombiju jer je padala kiša pa smo tamo snimali da možemo pričati. Toliko smo pričali i smijali se da je Ilija malo otišao s ceste pa sam počela vrištati, a on se smijao kao lud. Poznaje dobro ceste tako da je njemu to bilo normalno, no ja sam se osjećala kao u lunaparku", rekla je Anita. 

Ilija Strinić i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Ilija Strinić i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Farmer Manuel ju je provozao na traktoru, a s njim je proslavila i jedan poseban rođendan. "Manuel me provozao na traktoru, bilo nam je baš lijepo, a na dan kad smo snimali je bila i njegova sestra s kćeri koja je taj dan slavila prvi rođendan. Tako smo ga svi skupa proslavili", otkrila je.

Manuel Mandić (38), Nova Bukovica
Manuel Mandić (38), Nova Bukovica FOTO: RTL

Anita je čak imala susret i s policijom. ''Mate i ja smo se vozili po selu, kružili pa nas je policija zaustavila jer se muvamo po njihovom mjestu. Trebalo im je objasniti da snimamo 'Ljubav je na selu', a kada su to shvatili, sve je ispalo jako simpatično'', ispričala je Anita. 

Mate Begović, Ljubav je na selu
Mate Begović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Kod Tonija je zaigrala nogomet. "S Tonijem sam se okušala na nogometnom terenu, u čizmicama na malu petu doduše. Moram s ponosom reći da sam zabila gol, ali naravno samo zato jer su mi on i njegovi prijatelji popustili", rekla je. 

"Zlatko je skuhao fini grah. Svi su bili odlični domaćini!", priznala je Anita. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':