Ljubav je na selu

Anita za RTL.hr o uređenju apartmana na moru, otkrila je i lokaciju: 'Nadam se da ćemo ovo ljeto biti tamo'

Anita je otkrila kako napreduje uređenje njezinog stana na moru kojeg je kupila sa svojim bratom

RTL.hr
27.05.2024 08:00

Voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' Anita Martinović s bratom uređuje apartman na moru, a sada je za RTL.hr otkrila kako napreduju radovi.

''S obzirom na to da sam svaki dan u drugom kraju Hrvatske, uređenje ide dosta sporo'', priznala je Anita. No istaknula je kako ima brata za pet. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

''Pohvalila bih mog brata jer je na sebe preuzeo sve građevinske radove pa je tako naučio biti i zidar i keramičar i maler. Presretna sam što imam tako dobrog malog brata'', priznala je Anita. Ispričala je kako će ipak malo ubrzati s radovima. 

Voditeljica Anita Martinović
Voditeljica Anita Martinović FOTO: RTL

''Sada ćemo prebaciti u petu brzinu jer se nadamo da ćemo ovo ljeto biti na moru tamo. Mi svi kao obitelj sanjamo o danima na moru...'', priznala je Anita. Otkrila je i lokaciju apartmana. 

''Apartman se nalazi u Jadranovu, blizu Crikvenice. To je jako blizu naše kuće pa se silno veselim svaki slobodan trenutak između snimanja provesti tamo'', priznala je Anita. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':