Ljubav je na selu

ANKETA Tko vam je omiljena odabranica naših farmera u 'Ljubav je na selu'?

Svaki od osam farmera odabrao je jednu kandidatkinju za romantično putovanje, a mi vas pitamo u anketi koja vam je od njih omiljena

RTL.hr
28.11.2023 09:00

U ovogodišnjoj, 16. sezoni 'Ljubav je na selu' pratili smo događanja na osam imanja i osam farmera odabralo je kandidatkinju koju su poveli na romantično putovanje. Ondje imaju priliku zbližiti se sa svojom odabranicom i shvatiti koliko jedno drugome odgovaraju. 

Ante je odabrao Klaru, Branko Smilju, Mijo Branku, Ivan Samantu, Stjepan Ranku, Radoslav Irenu, Jožef Azru te Miroslav Gabrijelu. Neki parovi imaju savršenu povezanost i vide zajedničku budućnost dok drugi rješavaju nedoumice i probleme koji su se pojavili. 

"Mene najviše fascinira dok se vozimo, koliko smo si on i ja bliski. Vjerujem, bili mi u polju kukuruza ili bilo gdje, bilo bi nam jednako lijepo", rekla je Gabrijela za svoj odnos s Miroslavom. Miroslav je otkrio da osjeća leptiriće u trbuhu. "Ja nisam netko tko je previše vjerovao u ljubav i da netko može biti toliko dobar i drag prema nekome jer sam uvijek kroz život išla sama. Ja sam vidjela u njemu i prepoznala nešto dobro. Ja sam odmah vjerovala da je on takav", ispričala je Gabrijela. 

Par se grli i drži za ruke, a farmer je istaknuo da idu korak po korak. "Naravno da želimo i više od onog što sad imamo", priznao je. 

Gabrijela i Miroslav, Ljubav je na selu
Gabrijela i Miroslav, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Odnos Mije i Brankice više nije nimalo idiličan. "Što se ti sad ljutiš? Jesi mi jučer rekao da želiš dijete i da ta Josipa hoće s tobom dijete? I da spavaš s njom svaku noć po dva puta?", pitala je Brankica farmera. Istaknula je da nije ljubomorna nego da želi sve razriješiti. 

"Ako kažem da sam s tobom, to je gotovo. Znači, ne zanima me nitko", rekao je Mijo. "Ti vidiš nekoga oko mene? Ja ne vidim nikoga", dodao je. 

Mijo i Brankica, Ljubav je na selu
Mijo i Brankica, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Ne želim da me netko pravi budalom. Ne znaš uopće što pričaš", rekla je Brankica. Farmer je rekao da je strpljiv. 

Brankica je rekla da će nazvati Josipu i reći joj da Mijo sve laže. "Zašto se nisi potrudila kod mene biti malo drugačija? Niti ti se što da niti ništa. Ksenija je ispala fantazija", istaknuo je farmer.  Brankica je rekla da se neće opravdavati, da je bila bolesna. "Požalio sam", otkrila je Mijo. 

Sve mi više počinje ići na živce to njeno seksi. Samo me to iritira", priznao je Ante u Beogradu na romantičnoj večeri s Klarom. Klara je podsjetila da je rekao da budu samo prijatelji. Rekla je da ne može njezin ego trpjeti njegove riječi da je loša partija. Uvrijedila ju je njegova ocjena od jedan do 10 jer je rekao pet. 

Farmer je otkrio da mu se svašta događalo u ovom razdoblju života. "Mogao si mi reći. Ja sam lojalna", istaknula je Klara.

Klara i Ante, Ljubav je na selu
Klara i Ante, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Stjepan i Ranka prošetali su uz more i vidjeli lunapark pa su odlučili otići ondje. "Zašto ne bih prošetala, malo vidjela i tako?", rekla je Ranka. Ipak, nije se htjela ići voziti s farmerom na jednu od atrakcije zbog visine. 

"Ne znam. Kaže da joj se vrti. Neće se voziti u autićima, neće na ringišpil", požalio se Stjepan. "Ajde, rekoh idemo na autiće. Makar, znam da i tu slijedi koješta", otkrila je Ranka da ju je nagovorio. 

"Nisam se ugodno osjećala", požalila se kasnije. Stjepan je otkrio da mu je prigovarala dok je vozio autić. "Teško se snalazio sa svime time. Ne znam zašto", istaknula je Ranka. Htjela je izaći iz autića što prije. "Kamo bježiš?", pitao ju je farmer. 

Stjepan i Ranka, Ljubav je na selu
Stjepan i Ranka, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Ako ti baš i nije do toga, čovjek mora pretrpjeti", komentirao je. Zajedno su nakon vožnje otišli na koktele. "Meni se to nije svidjelo jer je ona svoj koktel ostavila", prigovorio je Stjepan. Ranka je otkrila da ne pije, ali nekad zna zbog društva.  Farmer je rekao da je častio i da je trebala popiti cijeli koktel.

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas tko vam je omiljena odabranica farmera u 'Ljubav je na selu'?

Anketa

Tko vam je omiljena odabranica farmera u 'Ljubav je na selu'?


Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU': 

 

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.